Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

Το «YouTube kids» ειναι γεγονος απο 23 Φεβρουαριου !

Μετα το ευχαριστο διάλειμμα των αποκριων , και αφου απολαυσαμε τα τοπικα εθιμα , επιστρεφουμε με θεματα τεχνολογιας και μια πολυ εξυπνη κινηση απο το Δημοφιλες  youtube το οποιο βλεποντας την απηχηση που εχουν τα προγραμματα του σε μικρα κυριως παιδια , λανσαρει την καινουρια του υπηρεσια το «YouTube kids»

Απευθυνεται στους γονεις που ανησυχουν για το τι ακριβως βλεπουν τα παιδια τους στο Youtube μιας και ολοι ξερουμε πως ειναι ευκολο να μπορεσουν (τα μικρα παιδια) να βρουν μπροστα τους ακαταλληλα για την ηλικια τους προγραμματα καθως «ψαχνουν» για παιδικα βιντεακια και cartoons !
Το «YouTube kids» λοιπον ερχεται να καθησυχάσει τους γονεις για τον τροπο που βλεπουν τα παιδια τους βιντεο στο Youtube καθως δεν θα μπορουν να βλεπουν τιποτα αλλο εκτος απο παιδικα προγραμματα αφου στη προσπαθεια των παιδιων να δουν ή να ψαξουν κατι αλλο ,το Youtube kids θα τους ενημερώνει με ενα μηνυμα που θα λεει "δοκιμαστε κατι αλλο" ή "try something else" βαζοντας φρενο σε ολα τα αλλα !
Επισης και εξισου σημαντικο , μπορουμε να βαλουμε χρονο στο ποση ωρα θελουμε τα παιδια μας να παρακολουθησουν το προγραμμα καθως μολις τελειωσει ο χρονος που εχουμε ορισει , θα κλεισει και για να συνεχισουμε θα χρειαζεται κωδικο που θα ορισουμε εμεις ! Ουσιαστικα κανουμε μια συμφωνια με τα παιδια μας ποσο θα τους επιτρεψουμε να παρακολουθησουν !

Απο αυριο λοιπον 23 Φεβρουαριου και στα android phone και tablet στην αρχη και στην πορεια και στις αλλες πλατφορμες (IOS ,WINDOWS κ.λ.π) το YouTube kids ερχεται να μας εκπληξει ευχαριστα και να δειξει πως οταν οι εταιρειες σκεφτονται σωστα , δημιουργουν παντα θετικα αποτελεσματα για ολους !
Το μονο που δεν γνωριζουμε ακομη ειναι αν θα λειτουργει παγκοσμιως ή μονο στην Αμερική το πρώτο διαστημα . Προσεχως θα σας ενημερωσουμε για ολες τις εξελιξεις και για που θα το βρουμε ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου