Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

ADBLOCK και τερμα οι διαφημισεις στο ιντερνετ

Σημερα θα δουμε ενα απλο πραγματακι που μπορουμε να κανουμε στο chrome η το mozilla(αναλογα ποιο χρησιμοποιει κανεις) που κανει το σερφαρισμα στο internet καπως πιο ευκολο!
Ποσες φορες δεν εχουμε νευριασει απο τις διαφορες διαφημισεις που πεταγονται εκνευριστικα στην οθονη μας οταν ανοιγουμε μια νεα καρτελα και ποσες αλλες φορες μια νεα καρτελα ξεπηδαει μονη της χωρις να εχουμε πατησει εμεις!!Ποσες φορες διαφημισεις μας εχουν ενημερωσει πως εχουμε κερδισει ενα iphone και καντε κλικ εδω ωστε να μπουμε σε μια αλλη σελιδα διαφημισεων!
Το προβλημα αυτο ερχεται να μας λυσει το adblock!Ειναι ενα προσθετο που μπορουμε να ενεργοποιησουμε στο browser μας και να κανει τη δουλεια μονο του αφηνωντας εμας να σερφαρουμε πιο ελευθερα. Παμε να δουμε πως θα το ενεργοποιησουμε!

Για το chrome σε μια καινουρια καρτελα 1.παμε στη γωνια πανω δεξια (κατω απο το χ που κλεινει τον browser) . 2.παταμε ρυθμισεις(settings για οσους χρησιμοποιουν αγγλικη εκδοση) 3.παταμε επεκτασεις (extensions) στην αριστερη πλευρα της σελιδας 4.αποκτηστε περισσοτερες επεκτασεις και παταμε sto search adblock .
Βρισκουμε το adblock παταμε πανω του και μολις μας ανοιξει παταμε προσθηκη (free αν εχουμε αγγλικη εκδοση) και ειμαστε ετοιμοι!
Για οσους δε θελουν να κανουν ολη αυτη τη διαδικασια θα το βρουν απευθειας ΕΔΩ .

Οσον αφορα το mozilla κανουμε τα εξης 1. παταμε παλι τις 3 παυλες κατω απο το χ που κλεινει τον browser 2. παταμε ads-on (διαχειριση προσθετων) 3. στο search πανω δεξια παταμε adblock 4.βρισκουμε το adblock for firefox παταμε add to firefox και ειμαστε ετοιμοι!
Θα το βρειτε ΕΔΩ .

Υπαρχουν παρομοια προγραμματα οπως το adblock plus που κανουν την ιδια δουλεια! εμεις σας μιλησαμε για το συγκεκριμενο λογω χρονιας χρησης και εμπειριας . 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου