Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Φθηνα ταμπλετ με σπασμενη οθονη . Αξιζει να τα φτιαξουμε ;

Τα ταμπλετ εχουν μπει για τα καλα στη ζωη μας και ειτε για μας , ειτε (συνήθως) για τα παιδια μας , ενα φτηνο ταμπλετ ειναι ενα καλο δωρο και πολυ συνηθισμένο τον τελευταιο καιρο .
Πλεον οι τιμες εχουν πεσει πολυ και μπορείς να βρεις ταμπλετ απο 40 ευρω μεχρι πολλα περισσοτερα χρήματα .
Ειναι πολυ συνηθισμένο τα παιδια παιζοντας με την ταμπλετα να τους πεσει ή να το χτυπησουν σε καποια γωνια και να σπασει .Αν σπασει μονο το touch screen τοτε ειμαστε τυχεροι .
Αν η ζημια εχει "περασει" και στην οθονη απλα την πατησαμε αφου το κοστος θα αυξηθει δραματικα .
Εμεις σημερα θα ασχοληθούμε με τα φτηνα ταμπλετ και την περιπτωση που εχει σπασει μονο το τζαμι εξωτερικα (touch screen) και κατα ποσο μας συμφερει να το επιδιορθωσουμε.
Ας πουμε πως βρηκαμε την οθονη σε μια τιμη περιπου 10 ευρω (δυσκολο ακομη και αν την αγορασουμε απο ebay ή amazon ή καπου αλλου στο ιντερνετ ) . Για ελλαδα δεν το συζηταμε , ζητανε τα μαλλια της κεφαλης τους και ΑΝ βρουμε κιολας !
Και αν δεν μπορουμε μονοι μας να την εφαρμοσουμε στο ταμπλετ μας θα πρεπει να πληρωσουμε καποιον να μας την τοποθετησει με ενα τουλαχιστον 10ευρω . Και οτι ζηταει ο καθενας . Σκεψου το ταμπλετ οταν το αγορασαμε να εκανε 50 ευρω !
Επισης αν δεν μας το φτιαξει επαγγελματιας , ειμαστε σιγουροι πως η δουλεια που μας εκαναν ειναι σωστη;
Εμεις τι προτεινουμε ;
Καταρχας παρτε παντα για μικρα παιδια οσο πιο φτηνο ταμπλετ βρειτε . Δεν ειναι αναγκη ενα παιδακι 3 και 5 και 8 χρονων ακομα να εχει στα χερια του κατι πιο ακριβο για να ειναι γρηγορο και να τρεχει τα παιχνιδια που θελει . Τουλαχιστον αν το σπασει (κατι πολυ πιθανο σε αυτες τις ηλικιες) το κοστος θα ειναι αρκετα μικρο απο το να δωσετε 150 και 200 ευρω !
Βεβαια εδω οι αποψεις διίστανται γιατι τα φτηνα ταμπλετ εχουν χαρακτηριστει από κάποιους ως ταμπλετ μιας χρησης .
Aν ομως θελετε οπωσδηποτε να παρετε ενα ακριβοτερο , παρτε ΜΟΝΟ επωνυμο ταμπλετ ωστε να ειστε σιγουροι πως θα βρειτε το ανταλλακτικο ακομη και ατην χωρα χωρις να περιμενετε το εξωτερικο .

Επισης ειτε φτηνο , ειτε ακριβο , δωστε λιγα παραπανω χρηματα για μια ανθεκτικη θηκη . Και καντε το αμεσα αυτο ! Μαζι με το ταμπλετ που αγορασατε . Μπορει να σας σωσει !

Μια απο τις επομενες μερες θα μιλησουμε για το αν αξιζει να αγοραζουμε φτηνα ταμπλετ ή ειναι οντως ταμπλετ μιας χρησης και για ποιους λογους .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου