Κυριακή 26 Απριλίου 2015

Αυτοματος τερματισμος του υπολογιστη μας με το Auto Shutdown Genius

Πολλες φορες εχει τυχει κατα τη διαρκεια μιας ταινιας να μας παρει ο υπνος και να ξεχασουμε ανοιχτο τον υπολογιστη μας .
Επισης καμια φορα χρειαζεται να φυγουμε βιαστικα απο το σπιτι και να μην προλαβουμε να τον κλεισουμε .
Eνα αλλο ενδεχομενο ειναι να μας τυχει κατι και να μην γυρισουμε εγκαιρως στο σπιτι για να κλεισουμε τον υπολογιστη μας . Αν κιολας υπαρχει κινδυνος διακοπης ρευματος λογω κακοκαιριας και δεν εχουμε ασφαλισει τον υπολογιστη μας με ενα ups η καποιο αλλο συστημα ασφαλειας , τοτε κινδυνευουμε να καψουμε αρχεια η και τα windows μας .
Με το απλο στη χρηση Ayto Shutdown Genius ρυθμιζουμε τον υπολογιστη μας να κλεισει αυτοματα σε οποια ωρα θελουμε εμεις και να μας απαλλαξει απο το να μεινει για ωρες ανοιχτος χωρις να  τον χρειαζομαστε !
Αφου κατεβασουμε το προγραμμα που θα βρουμε ΕΔΩ , κανουμε εγκατασταση η οποια δεν θα αργησει καθολου και βλεπουμε ενα παραθυρο οπως παρακατω .
Αν πατησουμε εκει που λεει power off , θα βρεθουμε σε ενα κουτακι το οποιο ρυθμιζουμε αναλογα με τις αναγκες μας . Εμεις στη συγκεκριμενη περιπτωση , βαλαμε τον υπολογιστη μας να κλεισει στις 11.10 μμ οπως βλεπουμε στην ε ικονα
Παταμε οκ και ειμαστε ετοιμοι . Το προγραμματακι θα κρυφτει κατω δεξια και θα κλεισει τον υπολογιστη μας την ωρα που το εχουμε ρυθμισει .
Μπορουμε επισης να τον ρυθμισουμε να κανει restart και αλλες ενεργειες .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου