Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

Viber : Η αγαπημενη μας εφαρμογη στον υπολογιστη μας !

Το viber ειναι απο τις εφαρμογες που δε λειπει απο πολλα κινητα και ταμπλέτες παγκοσμίως !
Must-have εφαρμογη , απο τις πρωτες που "περνάμε" σε καθε καινουρια συσκευη .
Γρηγορο και πολυ βολικο καθως η ανταλλαγη μηνυμάτων και εικονων γινεται σε ελαχιστο χρονικο διάστημα ενω και η συνομιλια μεσω κλησης ειναι σε πολυ καλο επιπεδο , το μονο που ελειπε ηταν να μπορουμε να το χρησιμοποιήσουμε στη μεγαλη οθονη του υπολογιστη μας .
Απο τη πρωτη φορα που το δοκιμασαμε , χαρηκαμε με την απλοτητα του καθως δεν διαφερει σε τιποτα σχεδον απο την εφαρμογη που αγαπησαμε μεσω των κινητων τηλεφώνων μας ! Με ενα επιπλέον προσον , την ανεση που προσφερει στα ματια η μεγαλη οθονη καθως και η συνταξη μηνυμάτων στο επισης ανετο πληκτρολόγιο του υπολογιστη μας .
Αν σας ενδιαφερει ή θελετε να το δοκιμασετε κι εσεις , το κατεβαζετε ΕΔΩ
Αφου κανουμε εγκατασταση , δινουμε τον αριθμο του κινητου μας , τον οποιο εχουμε συνδεσει το viber για κινητα και αμεσως μας ερχεται ενα μηνυμα με τον κωδικο , τον οποιο θα "περασουμε" στον υπολογιστη μας. Γίνεται συγχρονισμός και είμαστε έτοιμοι .
Το καλο ειναι πως αφου συνδεθουμε , δεν χρειαζεται να το εχουμε συνεχεια ανοιχτο αφου τρεχει στο παρασκηνιο και οταν μας στειλουν ενα αρχειο ή μήνυμα ,εμφανιζεται σε ενα μικρο παραθυρακι κατω δεξιά.
Απλο ανετο και γρηγορο . Οπως το ξεραμε δηλαδη !

2 σχόλια:

  1. Φιλε κώστα αν το κινητο-συσκευη μας δεν δεχεται το viber γινεται να το κανουμε με καποιον αλλο τροπο???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενας λογος που δεν μπορουμε να εγκαταστησουμε το viber στο κινητο μας ειναι επειδη εχουμε αρκετα παλια συσκευη . Αν εχεις παλιο nokia με symbian λογισμικο ή καποια αλλη συσκευη με symbian ρίξε μια ματια εδω : https://www.google.gr/url?sa=t&source=web&rct=j&ei=XMYeVbjOFMutsgHajoGICA&url=https://www.viber.com/en/products/nokia&ved=0CBoQFjAA&usg=AFQjCNEyshx1ubDaE2AlO7FFjigZtTzyBA&sig2=QsyKrL-dDIb78-0GWR3nxA Αλλιως στειλε μου το μοντέλο του κινητου σου να δω τι μπορω να κανω .

      Διαγραφή