Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

Κατεβαζουμε φωτογραφίες και βίντεο από το Instagram σε android κινητα !

Το Instagram ειναι μια εφαρμογη η οποία μας επιτρέπει να μοιραζομαστε τα βιντεο και τις φωτογραφιες μας με αλλους χρήστες.
Η εφαρμογη EasyDownloader for Instagram λειτουργεί σε android συσκευες και με πολυ ευκολο και απλο τροπο κατεβαζει και αποθηκευει φωτογραφίες και βίντεο από το Instagram στη συσκευη μας .
Εμεις επειδη δεν μπορουμε να σας πουμε να κατεβαζετε φωτογραφιες απο αλλους χρηστες μιας και δεν ειναι σωστο , θα σας πουμε πως να κατεβαζετε τις φωτογραφιες ενος φιλου σας βοηθώντας τον ή να κατεβασετε τις δικες σας φωτογραφιες και βιντεο απο το λογαριασμο σας .
Σε ολους οσοι θέλετε να χρησιμοποιησετε το EasyDownloader for Instagram , κατεβαζουμε την εφαρμογη απο το google play ΕΔΩ
Πρεπει πρωτα να εχουμε εγκατεστημενη την εφαρμογη Instagram για να λειτουργήσει .
Ανοιγουμε την εφαρμογή και βλεπουμε αν ειναι επιλεγμένο το  Download Mode . Αν δεν ειναι το επιλεγουμε .
Παταμε το εικονιδιο του Instagram και παμε στη φωτογραφια που θελουμε να κατεβασουμε.
Εμεις σας το δειχνουμε σε μια δικη μας φωτογραφια .
Παμε στις τρεις τελειες και επιλεγουμε «αντιγραφη URL κοινοποίησης» και θα δουμε πως η φωτογραφια αρχιζει να κατεβαίνει .Τοσο απλα !
Επισης , μπορουμε να παρουμε backup τα αρχεια μας στο Instagram και να τα αποθηκευσουμε στη συσκευη μας ή και στο dropbox .
θα θελαμε στο σημείο αυτό να σας επισημανουμε και να σας τονισουμε πως το κατεβασμα φωτογραφιων και βιντεο απο λογαριασμους αλλων χρηστων , χωρις τη συγκαταθεση τους , στο Instagram ειναι παρανομο αφου  το περιεχομενο φυλάσσεται απο πνευματικα δικαιωματα που ανηκουν στον ιδιο τον χρηστη αποκλειστικα !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου