Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

Windows 7 δωρεαν απο τη microsoft !

Η microsoft τελευταια συνεχιζει να μας εκπλησσει ευχαριστα !
Μια απο τις καλυτερες κινησεις που εχουμε δει απο την εταιρεια ειναι η δωρεαν εκδση των windows 7 αρκει να εχουμε ενα κλειδι αδειας στη κατοχη μας .
Το κλειδι αδειας συνηθως βρισκεται κατω απο το laptop μας η πανω στη μοναδα του σταθερου μας υπολογιστη .
Ουσιαστικα αν εχουμε αγορασει ποτε υπολογιστη με τα windows 7 ενσωματωμενα και εχουμε τον κωδικο αδειας των windows μπορουμε να κατεβασουμε ελευθερα τα windows απο τους servers της microsoft και να τα ταυτοποιησουμε με το δικο μας κλειδι . Ετσι θα εχoυμε γνησια windows 7 χωρις να χρειαζεται να τα αγορασουμε (ασε που ειναι και πανακριβα) .

Πρακτικα αυτο σημαινει πως θα κατεβασουμε windows τα οποια θα ειναι με την ασφαλεια και την εγκυροτητα της εταιρειας χωρις ρισκο για ιους και ελλειπη αρχεια .
Μαλιστα η microsoft το πηγε ενα βημα ακομα παραπερα μιας και με το προγραμματακι windows USB/DVD Download Tool , το οποιο θα βρουμε ΕΔΩ , δημιουργει bootable cd και dvd ωστε να μπορουμε να κανουμε φορματ και να εγγραψουμε τα windows 7 στον υπολογιστη μας απο usb φλασακι το οποιο μπορει να χρησιμοποιηθει ακομα και σε υπολογιστες που δεν δεχονται cd η dvd .
Τα windows 7 που θα κατεβασουμε θα πρεπει να ειναι στην ιδια εκδοση που ειναι και το κλειδι που εχουμε στην κατοχη μας . Δηλαδη αν εχουμε windows 7 home premium θα πρεπει να κατεβασουμε τα αντιστοιχα .
Αν θελετε να πειραματιστειτε κι εσεις η να κανετε φορματ στον υπολογιστη σας , με τα δωρεαν windows 7 απο τη microsoft και το απλο προγραμματακι windows 7 usb/dvd download tool γινεται αρκετα ευκολα . Mην σας προβληματιζει που ειναι στην αγγλικη γλωσσα μιας και η αλλαγη γινεται πολυ ευκολα .Και αν χρειαστει θα σας το δειξουμε με αναλυτικο οδηγο . Οπως επισης και το φορματ μεσω USB αν δουμε οτι χρειαζεται η μας το ζητησετε .
Τα windows 7 για home premium 32bit θα βρουμε ΕΔΩ
Home premium για 64bit ΕΔΩ
Professional 32bit ΕΔΩ
Professional 64bit ΕΔΩ
Ultimate 32bit ΕΔΩ
Ultimate 64bit ΕΔΩ
ΠΡΟΣΟΧΗ , εδω δεν παταμε πανω στο link και οδηγουμαστε εκει οπως τις αλλες φορες αλλα κανουμε δεξι κλικ και παταμε αντιγραφη και υστερα σε καινουρια καρτελα , παλι με δεξι κλικ ,παταμε επικολληση και μεταβαση! Μονο ετσι θα δουλεψει .
Για οποια απορια μη διστασετε να μας στειλετε τα σχολια σας και τις ερωτησεις σας .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου