Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Εσυ εχεις Dropbox ;

Το Dropbox ειναι πασίγνωστο γιατι εχει ωφελήσει πολλα εκατομμύρια άνθρωπους σε ολοκληρο τον κοσμο και θα συνεχισει να το κανει οσο λειτουργει με τοσο απλο τροπο.

To Dropbox ειναι μια υπηρεσία που μας επιτρεπει να αποθηκεύουμε φωτογραφιες και αρχεια στο ιντερνετ ωστε να μην τα χασουμε σε περιπτωση απώλειας του κινητου μας ή οταν χαλασει ο υπολογιστής μας .

Φανταστειτε να εχουμε βγαλει καποιες φωτογραφιες που τις θεωρουμε μοναδικες και επειδη χαλασε ή εσπασε η συσκευη μας ή μας την κλεψανε , να τις χασουμε για παντα !
Και επειδη το Dropbox ειναι τοσο απλο και εύκολο στη χρηση - εξαλλου γιαυτο ειναι και το καλυτερο στο ειδος του - ενας συγχρονισμος των συσκευων μας με την υπηρεσία και ειμαστε ετοιμοι .

Γενικα θεωρούμε άδικο να μην εχουμε κρατησει με καποιο τροπο τα αρχεια μας ακομη και αν προκυψει οτιδηποτε στραβο . Εξαλλου συσκευη ειναι και το κινητο και το ταμπλετ και ο υπολογιστης μας . Και οπως ολες οι συσκευες χαλανε !
αν θελετε το Dropbox και δεν το χρησιμοποιείται ηδη , θα το βρειτε ΕΔΩ για windows αλλα λειτουργει και σε ολα τα γνωστα λειτουργικα (android , ios κ.λ.π) .

Το συνιστουμε ανεπιφύλακτα σαν μια υπηρεσια που θα πρεπει να επωφεληθουμε ολοι . 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου