Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Ποιος μας διεγραψε απο φιλο στο facebook !

Ενα απο τα βασικα ερωτηματα σχεδον ολων οσων χρησιμοποιουμε το facebook ειναι ποιος μας διεγραψε !

Λιγο ο εγωισμος μας , λιγο τα ατομα που ενδιαφερομαστε , λιγο το οτι εχουμε πολλους φιλους και δεν μπορουμε να τους ελεγξουμε ολους , ασφαλως θα θελαμε να υπαρχει ενα προγραμματακι το οποιο να κανει τη δουλεια για μας ευκολα και απλα !
Πολλοι εχουν προσπαθησει να βρουν ενα τετοιο προγραμμα με συνεπεια να εχουν πεσει σε ιο η απλα να εχουν κανει ενα like παραπανω σε σελιδες απατες .
Η σελιδα FollowBro.com αναλαμβανει να εργαζεται για μας ωστε να μας γνωριζει ποιος μας διεγραψε και ποιον διαγραψαμε εμεις ! Ειναι δοκιμασμενη και δουλευει σιγουρα ! Αυτο που θελουμε δηλαδη !
Και επειδη αν δεν δουμε , δεν πιστευουμε κανεναν (και καλα κανουμε) , μπαινουμε στη σελιδα FollowBro.com 

και κανουμε συνδεση μεσω facebook
Στη συνεχεια , στην επιλογη αν θελουμε η εφαρμογη να δημοσιευει για λογαριασμο μας στο facebook , θα επιλεξουμε οχι τωρα !
Αφου συνδεθουμε την πρωτη φορα , θα μας δειξει πως δεν εχουμε διαγραψει και δεν μας εχει διαγραψει κανενας ως τωρα αφου η υπηρεσια αρχιζει να μετραει απο εκεινη τη στιγμη και επειτα
Εμεις βαλαμε καποιους φιλους μας να μας διαγραψουν ωστε να δουμε τα αποτελεσματα και πραγματι οπως θα δουμε παρακατω , δουλεψε 100% .
Ετσι μαθαμε ποσοι μας διεγραψαν και ποιοι ειναι αυτοι οπως δειχνει η εικονα παρακατω 
Μεγαλη προσοχη , την πρωτη φορα που θα συνδεθουμε , η υπηρεσια χρειαζεται γυρω στη μια μερα να δουλεψει (εμας μας πηρε γυρω στις 12 ωρες να εμφανισει τους φιλους που μας διεγραψαν) αλλα απο εκεινη την στιγμη και μετα θα δουλευει παντα και συνεχεια .
Ετσι θα μετριασουμε λιγο την περιεργεια μας για το ποιος παυει να ειναι φιλος μας στο facebook .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου