Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Unified Remote : κανουμε το κινητο μας χειριστηριο για τον υπολογιστη μας !

Το Unified Remote ειναι μια εφαρμογη που ελεγχει ασύρματα τον υπολογιστη μας παιρνοντας τη θεση του ποντικιου , του πληκτρολογιου  και ουσιαστικα λειτουργει σαν ενα universal χειριστηριο .
Ενας λογος που χρειαζομαστε το Unified Remote ειναι γιατι χαλασε το ποντικι του υπολογιστη μας ! Ενας ακομα καλυτερος λογος ειναι επειδη θελουμε να ξαπλώσουμε και να χειριζόμαστε τον υπολογιστή μας ανετα απο το κρεβατι ή τη πολυθρονα μας.
Το ποντικι ΔΕΝ βολευει και πολυ σε μια τετοια κατασταση ενω το να κραταμε το κινητο μας και να κουναμε το δαχτυλο στην οθονη ειναι πιο ευκολο .
Επισης μπορουμε να κλεισουμε τον υπολογιστη , να κανουμε restart και ακομα περισσοτερα !
Σταματαμε την ταινια , ξεκιναμε την ταινια , ανεβαζουμε τον ηχο , κατεβαζουμε τον ηχο , ελεγχουμε το youtube κ.λ.π και ολα αυτα μεσα απο την android συσκευη μας !
Αφου κατεβασουμε την εφαρμογη στο κινητο μας , που θα την βρουμε στο google play ΕΔΩ , πάμε στον υπολογιστη μας και κατεβάζουμε κι εκει τον Server ΕΔΩ που χρειαζεται για να λειτουργησει και ειμαστε ετοιμοι .

Ανοιγουμε την εφαρμογη παμε στους servers , κάνουμε αναζητηση και βρίσκουμε τον server του υπολογιστή μας . Απαραιτητη προυποθεση ειναι να εχουμε ιντερνετ και στον υπολογιστη μας και στο κινητο μας .

Ποιος σηκωνεται απο τον καναπε για να σταματησει την ταινια με το ποντικι αφου μπορει να το κανει απο το καναπε με τη βοηθεια του κινητου του ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου