Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Απεγκατάσταση προγραμματων με καθαρισμο σε βαθος με το Revo Uninstaller !

Υπαρχουν διαφοροι τροποι να κανουμε απεγκατάσταση σε μια εφαρμογή που δεν θελουμε πλεον στον υπολογιστη μας ή ειναι προβληματικη .
Συνηθως πηγαινουμε στον πινακα ελεγχου , προγραμματα και δυνατοτητες και κανουμε καταργηση εγκατάστασης . Επισης και απο την εναρξη των windows βρισκουμε το προγραμμα που θελουμε να καταργησουμε και κανουμε καταργηση (uninstall) .
Το προβλημα ομως ειναι πως με μεθόδους οπως οι παραπάνω , δεν καθαριζουμε σε βαθος ολα τα αρχεια που εχει " περασει " καθε προγραμμα στο μητρώο του υπολογιστη μας οπως επισης πως κάποια προγράμματα μας εχουν δυσκολεψει κατα την καταργηση τους ή δε "λενε" να καταργηθούν με τιποτα με τους κλασσικους τροπους .
Τη λυση θα μας δωσει ενα δωρεαν προγραμμα , το Revo Uninstaller το οποιο ειναι ευκολο στη χρηση και μπορει να χρησιμοποιηθεί απο τον καθέναν μας .

Με επιλογες για απλη απεγκατάσταση ενος προγραμματος εως απεγκατάσταση σε βαθος , με καθαρισμο απο ολα τα "σκουπιδια" που αφηνει πισω του ενα προγραμμα , το Revo Uninstaller , ειναι ενα εργαλειο που αποδεικνύεται αρκετα χρησιμο για τον υπολογιστή μας .

Το κατεβαζουμε απο ΕΔΩ και κανουμε εγκατασταση με τον κλασσικο τροπο .
Οταν το ανοιξουμε θα δουμε την επιλογη απεγκατάσταση προγραμμάτων .

Βρισκουμε το προγραμμα που θελουμε να καταργησουμε ή μας δυσκολευει η καταργηση του απο τον πινακα ελεγχου , και παταμε την εντολη κατάργηση .
Υστερα θα δουμε τις επιλογες μας και αναλογα το προγραμμα , θα επιλεξουμε και το βαθος καθαρισμού του .Εμεις στη συγκεκριμενη περιπτωση και για το συγκεκριμενο προγραμμα επιλεξαμε ασφαλη καταργηση με σαρωση στοο μητρωο .
Στη συνεχεια πατωντας επομενο θα δουμε αυτο
Και υστερα αυτο
Βρισκοντας τα καταλοιπα του προγραμματος θα μας οδηγησει εδω
Επιλεγουμε ΜΟΝΟ τα αρχεια που ειναι με εντονο χρωμα και αφορουν καταλοιπα απο το προγραμμα που καταργουμε
Εννοειται πως αναλογα με το βαθος καθαρισμου του εκάστοτε προγραμματος , χρειάζεται και η αναλογη διάρκεια απεγκαταστασης του .
Ιδιαίτερη προσοχη στο τι θα επιλεγουμε σε καθε βημα για να μην διαγραψουμε καταλαθος αρχεια χρησιμα για τη λειτουργία του υπολογιστή μας .
Το Revo Uninstaller εχει και αλλα εργαλεια για τη σωστη χρηση του υπολογιστη μας αλλα η απεγκατασταση προγραμματων ειναι ενα ιδιαιτερο κομματι και αναφερθηκαμε σε αυτο .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου