Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

Δυο πολυ χρησιμα προγραμματα στο android

Υπαρχουν πολλες εφαρμογες στο android που ειναι πραγματικα χρησιμες και η δουλειά που γινεται απο τους προγραμματιστες ειναι αξιοσημειωτη .
Εμεις δεν μπορουμε να τις αναφέρουμε ολες σε ενα αρθρο .Γι αυτο θα ασχοληθουμε με δυο Ελληνικές εφαρμογες που ειναι πραγματι πολυ ΧΡΗΣΙΜΕΣ !
Ξεκιναμε με το Ελληνικό caller ID
μια εφαρμογη που μας εχει λυσει τα χερια παρα πολυ καθως οταν μας τηλεφωνει ενας αριθμος , το προγραμμα αναλαμβανει να μας πει σε ποιον ανηκει καθως και τη διευθυνση του !

Μας ενημερωνει λοιπον ποιος μας καλει ενω μας δινει τη δυνατοτητα να αναζητησουμε αριθμους και διευθυνσεις , κινητα και σταθερα !
Εχει μεγαλη βαση δεδομενων τηλεφωνικων και ταχυδρομικων κωδικων καθως και τηλεφωνα έκτακτης αναγκης .

Η δευτερη εφαρμογη που θα ασχοληθουμε ειναι το γνωστο σε αρκετους Greek WPA
 ενα προγραμματακι ελαφρυ και ευκολο στη χρηση το οποιο με μια σαρωση μας βρισκει ολους τους εργοστασιακους κωδικους των ασυρματων δικτυων που βρισκονται γυρω μας.
Ετσι με ενα απλο κλικ βρισκουμε το δίκτυο , σαρωνουμε με το Greek WPA και αν δεν εχει αλλαχτει ο κωδικος πρόσβασης , μπορουμε να συνδεθουμε .

Προσοχη παντα ,δεν συνδεομαστε ποτε κακοπροαιρετα και δεν εχουμε στοχο να βλαψουμε κανεναν παρα μόνο το κανουμε για προσωπικη χρηση .
Γνωριζουμε πως υπαρχουν παρα πολλες ακομα εφαρμογες με μεγαλη χρησιμοτητα που δεν καλύπτονται σε ενα αρθρο , μιλησαμε απλα για δυο απο αυτες .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου