Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

Μερικα κολπα και μυστικα του Youtube

Εχουμε δει κατα καιρους σε αυτο εδω το blog διαφορα κολπα και μυστικα για τον υπολογιστη μας , το κινητο μας καθως και στο google oπου μπορειτε να βρειτε με ενα απλο search στο αντιστοιχο κουτακι αναζητησης πανω αιστερα στο blog .
Σημερα θα δουμε μερικα πραγματα στο Youtube τα οποια καποιοι τα γνωριζετε ηδη , καποιοι μπορει να μην τα θυμοσαστε και θα προσπαθησουμε να σας τα θυμισουμε και καποιοι απλα θα τα δειτε για πρωτη φορα .
Ξεκινωντας λοιπον :
  1. Χρησιμοποιηστε το Youtube μονο με το πληκτρολογιο και τα βελακια του υπολογιστη σας σε ενα ομορφο και πολυ ανετο περιβαλλον χωρις να χρειαζεστε ποντικι .Απλα μπειτε στη σελιδα https://www.youtube.com/tv και δειτε ενα διαφορετικο αλλα εξισου ομορφο Youtube .
     
  2. Προσαρμοστε τις διαφημισεις στα μετρα σας .Ναι εκεινες τις διαφημισεις που κρατανε μερικα δευτερολεπτα πριν παιξει το βιντεο . Ενταξει , δεν μπορειτε να αποφυγετε αυτες τις διαφημισεις , μποειτε ομως να επιλεξετε εσεις τι θα βλεπετε .Για να γινει αυτο πρεπει να παμε στην καρτελα με τις κατηγοριες διαφημισεων στο λογαριασμο μας στη  google και να κρατησουμε μονο τα πραγματικα ενδιαφεροντα μας .Απλα επισκεπτομαστε τη σελιδα Ρυθμισεις διαφημισεων και τσεκαρουμε τις επιλογες μας .

  3. Παιξτε ενα βιντεο σε αργη η σε γρηγορη κινηση . Πηγαινουμε στο κουτακι με το γραναζι κατω δεξια στην περιοχη του βιντεο και επιλεγουμε την ταχυτητα μας , ειτε πιο αργη ειτε πιο γρηγορη .
  4. Γραφουμε στο search στο Youtube : use the force luke και βλεπουμε τα εικονιδια και τα γραμματα να παιζουν και να κουνιουνται!
  5. Πληκτρολογουμε στην αναζητηση : doge meme και βλεπουμε ενα διαφορετικο youtube οπου μπορειτε να βρειτε και αλλα πολλα κολπα και να πειραματιστειτε .
  6. Τελος αφησαμε ενα αρθρο που εχουμε γραψει παλιοτερα για το πως θα παρουμε εικονες GIF απο το Youtube που μπορειτε να ανακαλυψετε στο Πως να δημιουργησουμε εικονες GIF με το YouTube ευκολα και απλα !


Εμεις σημερα σας παρουσιασαμε διαφορα κολπα και μυστικα  για τη λειτουργια του Youtube ενω θα θελαμε να σας τονισουμε οτι στο ινερνετ εχει παρα πολλα βιντεο  και αρθρα , για ακομα περισσοτερα κολπα και μυστικα .



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου