Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

Αν θελετε μια ολοκληρωμενη λιστα με τις καλυτερες εφαρμογες , συσκευες και παιχνιδια για την android συσκευη σας για τη χρονια πoυ φευγει , δεν εχετε παρα να ριξετε μια ματια στη λιστα του Dr Android !

Η σελιδα Dr Android δημοσιευει και φετος οπως καθε χρονο τα τελευταια χρονια , τις καλυτερες εφαρμογες , συσκευες και τα καλυτερα παιχνιδια για την χρονια που φευγει!
Ειναι μια πολυ ολοκληρωμενη λιστα που την ασπαζομαστε και σας την παρουσιαζουμε μιας και θεωρουμε οτι ειναι πολυ αναλυτικη και περιλαμβανει τα κορυφαια της καθε κατηγοριας!

Τα καλύτερα του Dr. Android για το 2015: Τα γεγονότα, οι εφαρμογές και οι συσκευές που ξεχώρισαν τη χρονιά που φεύγει :

Εφαρμογές


Twilight
CLONEit
Cardboard Camera
Google Maps (για αυτό και αυτό το λόγο)
NetGuard
Peggo
Black Screen of Life
EvolveSMS
Encore Music
Clip Stack
Phonograph
Auto Mate
Simply Scan
TFA tickets
Smart Unlock


Παιχνίδια

Dim Light
Tennis Racketeering
Pure Pool
PixWords
Dumb ways to die 2
Okay?
80 days
Dual!
Daddy long legs
Limbo
Chronology
The Banner Saga
Lifeline
Lost Echo
Prune
Framed
This war of mine
Hitman: Sniper
Lara Croft GO

Οι καλυτερες συσκευες
Πάμε στο αγαπημένο μας κομμάτι, τις συσκευές. Η καινοτομία φέτος πήγε περίπατο από όλους τους κατασκευαστές οι οποίο αρκέστηκαν να "τουμπανιάσουν" απλά τα χαρακτηριστικά των μοντέλων τους. Ξεχωρίζουμε το Samsung Galaxy S6 edge για την κυρτή του οθόνη, η οποία είναι μεν πρωτότυπη αλλά δεν έδειξε να χρησιμεύει ιδιαίτερα στην καθημερινότητά μας. Καλό επίσης το LG G4 με την πολύ προηγμένη κάμερά του και το Huawei Mate 8, με τα θηριώδη αποτελέσματά του στο Antutu. Το καλύτερο κινητό για εμάς όμως φέτος είναι το Sony Xperia Z5 compact και αυτό γιατί συνδυάζει όμορφο και νεανικό design, τρομερά χαρακτηριστικά, την καλύτερη κάμερα της χρονιάς και σωστό μέγεθος. Είναι αδιάβροχο, φοράει τη νέα βελτιωμένη ROM της Sony η οποία είναι πανάλαφρη, συνδέεται με το PS4 και είναι γενικά το πιο προσεγμένο smartphone φέτος. Πολύ καλό, μπράβο Sony!
Όλα τα παραπάνω είναι για αυτούς που δε λυπούνται το χρήμα και στο Dr. Android έχουμε μία φιλοσοφία "value for money" στα κινητά. Έτσι τα καλύτερά μας για φέτος είναι τα εξής:

Κοντά στα 150€: Xiaomi Redmi Note 2 / Redmi Note 3
Κοντά στα 200€: Xiaomi Mi4c / OnePlus X
Κοντά στα 300€: Meizu MX 5
Κοντά στα 400€: OnePlus Two

Μία κινητάρα που θα μπορούσε να πρωταγωνιστήσει φέτος είναι το LG G Flex 2, το οποίο θα έκανε τρελές πωλήσεις αν έβγαινε κοντά στα 350€ - 400€, αλλά η LG το "έπνιξε" για χάρη του G4 και μας έφερε τα αν όχι τραγικά, σίγουρα αμφιλεγόμενα Leon, Spirit και λοιπά. Πολύ κρίμα! Φυσικά υπάρχουν ακόμη ένα σωρό κινητά για να διαλέξετε, με τις περσινές ναυαρχίδες να είναι καλές επιλογές τώρα που που έχουν χαμηλότερες τιμές.

Το καλύτερο λοιπόν "value for money" κινητό για το Dr. Android φέτος είναι το Xiaomi Mi4c. Στην τιμή του παίρνεις τα χαρακτηριστικά του LG G4 και του Nexus 5X, φοράει την τρομερή MIUI ROM η οποία αναβαθμίζεται τακτικά και έχει επίσης μία εξαιρετική κάμερα. Μια χαρά για 200 ευρουλάκια.

Μπειτε στο Dr Android και δειτε ολοκληρο το αρθρο με πολυ ενδιαφερον αποψεις καθως και αναλυτικες πληροφοριες για καθε μια απο τις παραπανω κατηγοριες!
Επισης δειτε αναλυτικα καθε παιχνιδι και εφαρμογη για τον τροπο λειτουργιας και χρησης τους .
Θα βρειτε το αρθρο στον συνδεσμο http://www.doctorandroid.gr/2015/12/dr-android-best-of-2015.html

ΠΗΓΗ : http://www.doctorandroid.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου