Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

Οι καλυτερες εφαρμογες για πληκτρολογιο στο android

Ενταξει , μια χαρα ειναι και το εργοστασιακο πληκτρολογιο στο καινουριο μας android τηλεφωνο αλλα αφου υπαρχουν τοσες εφαρμογες με διαφορετικα πληκτρολογια , καποιο απο τα οποια θα ειναι αυτο που θελουμε και θα μας ταιριαζει , γιατι να μεινουμε στο εργοστασιακο ;
Θα σας παρουσιασουμε τρια διαφορετικα πληκτρολογια που πιστευουμε οτι ειναι τα καλυτερα που κυκλοφορουν .

Swift keyboard : Με πανω απο 250 εκατομμυρια ανθρωπους να το χρησιμοποιουν , το swift keyboard προσφερει πολυ περισσοτερα απο ενα κοινο πληκτρολογιο !


  • Το SwiftKey πληκτρολογίο χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να μάθει αυτόματα το στυλ γραφής μας . Αυτό σημαίνει Αυτόματη διόρθωση που λειτουργεί πραγματικά, επειδή προσαρμόζεται στον τροπο γραφης μας .
  • Το SwiftKey πληκτρολογίο υποστήριζει  περισσοτερες απο 100 γλώσσες.
  •  - Διορθωνει τα λάθη μας
  •  - Πληκτρολογουμε ταχυτερα με τις αυτοματες προβλέψεις του
  •  - Αυτόματη διόρθωση που λειτουργεί πραγματικά
  •  - Μαθαινει ακομα και λεξεις απο την αργκό μας , ψευδώνυμα και φράσεις
  •  - με πανω απο 80 χρώματα, σχέδια και θέματα
  •  - Emoji πληκτρολόγιο - μαθαίνει και προβλέπει τα αγαπημένο σας emoticons
  • Θα το βρουμε στο google play ΕΔΩ
    SwiftKey Keyboard (Free) : Ειναι το πληκτρολογιο που χρησιμοποιουμε κι εμεις και εχουμε μεινει απολυτα ευχαριστημενοι!
    Εξυπνο , γρηγορο και με πολυ ομορφη σχεδιαση .
    Σε πολλες περιπτωσεις κανει το γραψιμο διασκεδαση , Μονο αρνητικο του ειναι οτι πρεπει να αγορασεις την πληρη εκδοση , αλλιως μενεις με το trial των 30 ημερων .

    Θα το βρειτε στο google play ΕΔΩ

    Fleksy Πληκτρολόγιο + Emoji :Το Fleksy είναι ένα νέο, επαναστατικό πληκτρολόγιο στηριζόμενο σε τεχνολογία με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που εκκρεμεί, η οποία καθιστά την πληκτρολόγηση σε οποιαδήποτε συσκευή γρήγορη, έγκυρη και τόσο εύκολη, που μπορείτε να πληκτρολογείτε δίχως καν να κοιτάτε την οθόνη.
    ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΒΛΕΨΗ
    Η ισχύς του Fleksy βρίσκεται στην μοναδική του τεχνολογία που βασίζεται στη Γεωμετρική Νοημοσύνη (Geometric Intelligence). Είστε ανακριβείς ή άτσαλοι στην πληκτρολόγηση; Κανένα πρόβλημα! Το Fleksy γνωρίζει ποια λέξη σκοπεύατε να πληκτρολογήσετε, ακόμη και αν πατήσατε όλα τα λάθος γράμματα. Η τεχνολογία με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που εκκρεμεί δεν παρατηρεί μόνο τα γράμματα που πατάτε, αλλά παρατηρεί και το ΠΟΥ πατάτε και αναλύει το μοτίβο πληκτρολόγησής σας, έτσι ώστε να καταλάβει ποια λέξη είχατε κατά νου.
    ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΩΝ
    Με ένα μόνο σύρσιμο του δακτύλου στην οθόνη, μπορείτε εύκολα να ολοκληρώσετε ενέργειες, όπως εισαγωγή σημείων στίξης και κενών, προσθήκη λέξεων στο προσωπικό σας λεξικό, καθώς και πολλές άλλες. Το μοναδικό σύστημα χειρονομιών μεγιστοποιεί την άνεση και καθιστά την πληκτρολόγηση τόσο εύκολη, όσο είναι και στους φορητούς υπολογιστές.

    Θα το βρειτε στο google play ΕΔΩ

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου