Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

Μεγαλη προσοχη στον ΝΕΟ ιο του facebook , διαδιδεται με γοργους ρυθμους

Ενας νεος ιος εχει κανει την εμφανιση του τις τελευταιες μερες στο facebook και διαδιδεται με ταχυτατους ρυθμους μιας και ο τροπος λειτουργιας του βοηθαει σε αυτο !
Συγκεκριμενα σας ερχεται μια ειδοποιηση οτι ενας φιλος σας εχει αναφερει το ονομα σας σε ενα σχολιο .
Αν ανοιξετε την ειδοποιηση , κολλατε και εσεις τον ιο και τον μεταδιδετε σε αλλους φιλους σας και παει λεγοντας ! Οποτε καταλαβαινουμε οτι ειναι πολυ ευκολο να διαδωθει μιας και ειναι πολυ εξυπνος ο τροπος παρουσιασης του .
Εμεις θα σας συνιστουσαμε να προσεχετε πολυ τι ανοιγετε και αν σας ερθει μια τετοια ειδοποιηση , καλο θα ειναι να το διασταυρωσετε με το φιλο σας στο τηλεφωνο η σε καποιο αλλο κοινωνικο μεσο δικτυωσης που ειστε συνδεδεμενοι .
Καλο ειναι να διαγραψετε το υποπτο σχολιο για να μην εκτεθειτε .
Αν κανετε το λαθος και το ανοιξετε , θα πρεπει να ελεγξετε την ασφαλεια του λογαρασμου σας για να διαπιστωσετε αν εχει παραβιαστει .
Επισης προτεινουμε να αλλαξετε τον κωδικο προσβασης στο facebook καθως και τον κωδικο προσβασης στο email που εχετε δηλωσει για παν ενδεχομενο .
Τελος το τηλεφωνο 111 88 , ειναι της ηλεκτρονικης διωξης και μπορειτε να καλειτε ανα πασα στιγμη αν φοβαστε οτιδηποτε υποπτο .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου