Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

Opera mini : Για να μην μας τελειωνουν στο πι και φι τα megabytes στο android κινητο μας !

Καλα τα smartphones καλες και επισης οι προσφορες των εταιρειων κινητης τηλεφωνιας οσον αφορα τα δωρεαν maegabytes ομως τελειωνουν πολυ γρηγορα !
Μας εχετε παραπονεθει με μηνυματα αλλα και κατ ιδιαν πως τα δωρεαν megabytes στο κινητο σας εχουν τελειωσει πολυ συντομα ! Και μαλιστα οπως εχουμε καταλαβει , χωρις να βλεπετε βιντεο στο youtube η να κατεβαζετε μεγαλα αρχεια !
Εμεις εχουμε διαπιστωσει πως το chrome και ο firefox στο android (μιας και ειναι οι πιο γνωστοι browsers αναφερομαστε σε αυτους ) , καταναλωνουν πολλα megabytes κανοντας μας να σπαταλησουμε τα δεδομενα του κινητου μας σε πολυ συντομο χρονικο διαστημα .
Θα σας προτενουμε λοιπον εναν απλο και γρηγορο browser για εσας που χρησιμοποιειτε τα δεδομενα του κινητου σας για σερφαρισμα στο ιντερνετ ωστε να εξοικονομειτε megabytes και να κανετε οικονομια στα δεδομενα σας .
Προκειτε για τον opera mini browser ο οποιος ειναι φρεσκος , ανανεωμενος και κανει οσα και οι υπολοιποι γνωστοι σας browsers

Παρεχει :

  • ολοκληρωμένη εμπειρία περιήγησης . Η νέα τεχνολογία εξοικονόμησης δεδομένων εξασφαλίζει ολοκληρωμένη εμπειρία περιήγησης και ταυτόχρονα εξοικονομεί δεδομένα μέσω συμπίεσης

  • Απλούστερη περιήγηση . Το νέο περιβάλλον εργασίας του Opera Mini περιλαμβάνει διαισθητικές ρυθμίσεις και εργαλεία πλοήγησης για το σερφάρισμα στο διαδίκτυο.
    • Περισσότερο Facebook - Νέα δυνατότητα ειδοποιήσεων από το Facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι
  •  Ιδιωτική περιήγηση . Χρησιμοποιήστε τις ιδιωτικές καρτέλες για να σερφάρετε απαρατήρητοι και να μην αποθηκεύεται το ιστορικό περιήγησης στη συσκευή σας.
    •  Πιο έξυπνες λήψεις . Το Opera Mini επιτρέπει πολλαπλές λήψεις στο παρασκήνιο και αναβολή της λήψης μεγάλων αρχείων μέχρι να συνδεθείτε σε Wi-Fi. Καρτέλες περιήγησης .
    •  Δείτε όλες τις ανοικτές καρτέλες σας σε επισκόπηση και ξεχωρίστε εύκολα τις ιδιωτικές από τις κανονικές καρτέλες
    Θα το βρειτε στο google play : play.google.com/store/apps/opera.mini

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου