Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

Δυο Ελληνικες εφαρμογες στο android για καλυτερη ενημερωση και ψυχαγωγια

Με δυο ελληνικες εφαρμογες θα βαδισουμε σημερα , δυο εφαρμογες που σκοπο εχουν να μας κανουν να ανοιγουμε λιγοτερες σελιδες στο ιντερνετ για την ενημερωση μας .

  1. Η πρωτη εφαρμογη που θα ασχοληθουμε λεγεται "Ειδησεις" και μας παρεχει την δυνατοτητα να διαβαζουμε τις κυριοτερες ειδησεις απο τις μεγαλυτερες εφημεριδες της χωρας καθως και απο sites ,δινοντας μας την δυνατοτητα να εχουμε μια αμεση και εγκυρη ενημερωση χωρις να χρειαζεται να ανοιγουμε το καθε site και την καθε εφημεριδα ξεχωριστα 
Ειναι πραγματι μια πολυ χρησιμη εφαρμογη και ευελπιστουμε να σας βοηθησει στην καθημερινοτητα σας
Θα την βρειτε στο google play play.google.com/greek.news

      2. Η δευτερη εφαρμογη που θα μας απασχολησει ειναι ενα εργαλειο για γονεις που εχουν μικρα παιδια και λεγεται "Ελληνικά κινούμενα σχέδια"
Η ώρα του παιδιού έφτασε στο κινητό! Η εφαρμογή περιλαμβάνει επιλεγμένο οπτικοακουστικό υλικό που θα ψυχαγωγήσει απόλυτα όλα τα παιδιά και θα τα κρατήσει απασχολημένα για αρκετή ώρα. Μπορείτε να παρακολουθήσετε κινούμενα σχέδια, τραγούδια, παιδικές διαφημίσεις, παραμύθια, νανουρίσματα, προσευχές
Όλα τα δεδομένα προέρχονται από δωρεάν υπηρεσίες του διαδικτύου και παρέχονται ελεύθερα. Η εφαρμογή δεν ενσωματώνει κανένα αρχείο, απλώς παρέχει τους συνδέσμους για την αναπαραγωγή τους. Όλα τα δεδομένα είναι επιλεγμένα με γνώμονα την ψυχαγωγία, την εκπαίδευση και αγαλλίαση του ψυχικού κόσμου των παιδιών, χωρίς θίγεται ή επιβαρύνεται η προσωπικότητα τους.
Το υλικό ενημερώνεται σχεδόν καθημερινά και για την παρακολούθησή του χρειάζεται να υπάρχει σύνδεση στο διαδίκτυο και η εφαρμογή του YouTube.
Θα τη βρειτε στο google play play.google.com/greek cartoons and more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου