Σάββατο 16 Μαΐου 2015

Με το Xender η αποστολη φωτογραφιων και αρχειων γινεται παιχνιδι !

Η αποστολη αρχειων με bluetooth εχει περασει στο παρελθον αφου για να στειλεις μια φωτογραφια επαιρνε ποσην ωρα !
Η τεχνολογια προχωραει με γοργους ρυθμους και δε θα μπορουσε να μεινει πισω στον τομεα αποστολης αρχειων μεσω smartphones !
Eνταξει , κυκλοφορουν πολλες εφαρμογες για ανταλλαγη πασης φυσεως αρχειων μεταξυ συσκευων , αλλες καλες και αλλες παρα πολυ καλες , ομως το Xender ξεχωριζει για διαφορους λογους !
Ενας απο αυτους ειναι το πολυ ομορφο γραφικο του περιβαλλον , το οποιο ειναι απλοποιημενο για ευκολια του χρηστη . Τα αρχεια που θελουμε να στειλουμε ειναι χωρισμενα σε καρτελες οπως φωτογραφιες , βιντεο κ.λ.π
Ενα ακομα απο τα ατου του Xender ειναι πως μπορουμε να στειλουμε αρχεια προς android , iphone αλλα και στον υπολογιστη μας !
Ισως το σημαντικοτερο του Xender ειναι πως με την επιλογη Phone Replicate μπορουμε να στειλουμε τα αρχεια μας και τις επαφες απο την παλια συσκευη μας στο καινουριο smartphone μας ευκολα και απλα !

Αν σε ολα αυτα προσθεσουμε πως με το Xender μπορουμε να στειλουμε βιντεο και φωτογραφιες σε πολλους παραληπτες μαζι , δε νομιζω να χρειαζομαστε κατι αλλο για να μοιραζομαστε τα αρχεια μας !
Αν θελετε να το χρησιμοποιησετε κι εσει;ς θα το βρειτε στο google play ΕΔΩ .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου