Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

WiFi Protector για να προστατευτουμε απο επιθεσεις σε καφετεριες και λοιπα κοινοχρηστα δικτυα !

Η ασφαλεια στο android ειναι κατι που εχει συζητηθει πολυ και πολλα αρθρα εχουν γραφτει γιαυτο το θεμα .
Πρωτα απο ολα ομως ας ξεκαθαρισουμε πως το linux ειναι το πιο ασφαλες λογισμικο στο κοσμο , οπως και το android , το οποιο βασιζεται στο linux .
Υπαρχει ομως ενας τροπος , που ευκολα μπορει καποιος να μας κλεψει αρχεια , φωτογραφιες , κωδικους και οτι αλλο πολυτιμο εχουμε στη συσκευη μας .
Αυτο μπορει να συμβει οταν συνδεομαστε σε κοινοχρηστα δικτυα μεσω wifi , οπως καφετεριες , μπαρ κ.λ.π
Αυτο γινεται μεσω εφαρμογων που υπαρχουν στο ιντερνετ και μπορει ευκολα να βρει καποιος πλεον και να το χρησιμοποιησει για οφελος του , σε βαρος μας .
Με το WiFi Protector , εχουμε το κεφαλι μας ησυχο πως δεν μπορει να μας κανει κανενας κακο μεσα απο μια τετοια επιθεση !
Λειτουργει στο παρασκηνιο της συσκευη μας και μας ειδοποιει οταν δεχτουμε τετοιου ειδους επιθεση οπως επισης μας δειχνει και την ip της συσκευης που μας επιτεθηκε !
Ουσιαστικα μας δειχνει τον ενοχο αφου μας δειχνει και την mac Address η οποια ειναι μοναδικη σε καθε συσκευη . Αν συμβει κατι , μην το αφησετε ετσι μιας και δεν ξερετε τι μπορει να σας εχει υποκλεψει !

Θα  το βρειτε σε apk ΕΔΩ και αφου το κατεβασετε απο το  κινητο σας και κανετε εγκατασταση , ειστε ετοιμοι και προστατευμενοι . Προσοχη , να εχετε επιλεγμενη την εγκατασταση απο αγνωστες πηγες στις ρυθμισεις της συσκευης σας .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου