Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Δυο βασικα χαρακτηριστικα των Windows 10 !

Οπως σας ειχαμε ενημερωσει σε παλιοτερο αρθρο με τιτλο ΤΑ WINDOWS 10 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ οπου μπορειτε να ανατρεξετε ,σημερα θα δουμε δυο σημεια του καινουριου λογισμικου της microsoft που αξιζουν την προσοχη μας !

  • CORTANA : Ο βοηθος στο windows phone 8 θα ειναι διαθεσιμος και στον υπολογιστη μας ! Δεν ξερουμε αν θα διαθετει ελληνικα αλλα ξερουμε tις δυνατοτητες του .
     Ξεκινωντας με μια φωνητικη εντολη του στυλ : hi cortana , θα μπορουμε να ενεργοποιησουμε την υπηρεσια , η οποια θα μας κανει υποδειξεις , γνωριζοντας τις συνηθειες μας , θα μπορει να μας βρισκει συντομευσεις εφαρμογων ωστε να μπουμε πιο γρηγορα και γενικα θα ειναι ενας βοηθος μας στη χρηση του υπολογιστη μας .
    Ελπιζουμε η κουβεντα με τον υπολογιστη μας να αποδειχτει αρκετα χρησιμη ως μια καινουρια εμπειρια .
  • SPARTAN : O νεος browser της microsoft , ερχεται να αλλαξει ολα οσα νιωθουμε για τον ξεπερασμενο internet explorer που πρεπει να χρησιμοποιουν ελαχιστοι ανθρωποι στον πλανητη πλεον !
    Με τον φρεσκο λοιπον spartan browser , η microsoft ευελπιστει να κερδισει μεριδιο στον συγκεκριμενο τομεα μιας και το chrome με τον firefox eχουν δικαιως την μεριδα του λεωντος ! Με τον spartan θα μπορουμε να κραταμε σημειωσεις απο ιστοσελιδες 
    , ενω θα μπορoυμε να διαβαζουμε καλυτερα στο ιντερνετ με το reading view !
    Επισης η cortana που ειδαμε παραπανω θα ειναι ενσωματωμενη στον νεο browser παρεχοντας μας απαραιτητες πληροφοριες . Απο οσα εχουμε δει , δειχνει φρεσκος αλλα θα περιμενουμε την τελικη του εκδοση .
Αναμενουμε την κυκλοφορια επισημα των windows 10 και περιμενουμε να ισχυουν τα καλα λογια που εχουν ακουστει .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου