Κυριακή 27 Μαρτίου 2016

Πως να ανακτησω διεγραμμενα αρχεια και φωτογραφιες απο καρτες μνημης και σκληρους δισκους

Παλιοτερα σας ειχαμε παρουσιασει ενα προγραμμα το οποιο με ευκολο τροπο μπορει να βρει αρχεια και φωτογραφιες που εχουμε διαγραψει , ειτε επιτηδες ειτε καταλαθος αλλα τα θελουμε πισω !
Το προγραμμα αυτο λεγεται Recuva και ειχαμε επισημανει τα εξης : Εχετε σβησει απο τον υπολογιστη σας φωτογραφιες , αρχεια σημαντικα , βιντεο και δε ξερω εγω τι που τα θελετε πισω ειτε γιατι μετανιωσατε που τα σβησατε ειτε το κανατε καταλαθος ! Αν θελετε να το βρειτε και να το δοκιμασετε τοτε δειτε το αρθρο μας στον συνδεσμο http://palairostech.blogspot.gr/2015/02/blog-post_7.html 


Σημερα θα σας παρουσιασουμε
ενα αντιστοιχο προγραμμα με την ονομασια undelete360 το οποιο ειναι πολυ εκολο στην χρηση και ισως σας βοηθησει παραπανω , βρισκωντας περισσοτερα διεγραμμενα αρχεια !
Επαναφερει αρχεια απο το σκληρο δισκο ,αρχεια που εχετε σβησει απο το καδο ανακυκλωσης ,  απο τη καρτα sd , ευκολα και γρηγορα .
 Εννοειται οτι οσο πιο γρηγορα το χρησιμοποιήσετε τοσο πιο πολλα αρχεια θα επαναφερει .
Θα βρειτε το undelete360 στον συνδεσμο http://www.undelete360.com/download.html και το μονο που εχετε να κανετε ειναι να επιλεξετε τον τομεα που θα ψαξει για διεγραμμενα αρχεια ωστε να τα ανακτησετε .

Ειναι πολυ ευκολο στην χρηση του και δεν θα δυσκολεψει ακομη και εναν απειρο χρηστη υπολογιστων .
ΠΡΟΣΟΧΗ : Για να ανακτησουμε τα αρχεια που θελουμε και εχει βρει το προγραμμα , θα πρεπει να αγορασουμε την πληρη εκδοση ! Γι αυτο καλο θα ειναι να βρουμε πρωτα τα αρχεια μας και αν ειναι καποιο τοσο σημαντικο , μονο τοτε προχωραμε στην αγορα της πληρης εκδοσης ωστε να το ανακτησουμε .



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου