Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

Θελετε να κατεβαζετε τα αγαπημενα σας τραγουδια στην συσκευη σας Android ευκολα και δωρεαν ; Τοτε δοκιμαστε αυτη την εφαρμογη !

Ανοιγοντας την εφαρμογη 4shared , μας ζηταει να συνδεθουμε ειτε με τον λογαριασμο μας στην google , ειτε με το facebook , ειτε να δημιουργησουμε εναν λογαριασμο με το email μας και εναν κωδικο προσβασης .
Αυτο συμβαινει με αρκετες εφαρμογες και αφου επιλεξουμε τον τροπο που θα εισελθουμε , περναμε στο επομενο σταδιο που ειναι η αναζητηση των αγαπημενων μας τραγουδιων .
Αφου αναζητησουμε λοιπον το αγαπημενο μας τραγουδι , μπορουμε να το ακουσουμε και να το κατεβασουμε με πολυ ευκολο τροπο .
Η γκαμα των τραγουδιων ειναι τεραστια και θα καλυψει ολα τα γουστα!
Να σημειωσουμε στο σημειο αυτο οτι τα τραγουδια αποθηκευνται σε 15 GB χωρο που μας προσφερει η εφαρμογη στον λογαριασμο μας .
Να σημειωσουμε επισης οτι εκτος απο μουσικη , μπορουμε να κατεβασουμε εφαρμογες και παιχνιδια , βιβλια , εικονες , βιντεο και βιντεοκλιπ !

Το 4shared για Android σας δίνει τη δυνατότητα:
• Άμεσης και γρήγορης πρόσβασης σε περισσότερα από 30.000.000 αρχεία.
• Αναζήτησης φιλικής προς τον χρήστη στην τεράστια βάση δεδομένων του 4shared με την επιλογή να προσθέσετε άμεσα τα αρχεία που βρήκατε στον λογαριασμό σας.
• Διαχείρισης του λογαριασμού σας στο 4shared.com. Ακούστε μουσική ή δείτε ακόμη και βίντεο απευθείας στην Android συσκευή σας.
• Άμεσου διαμοιρασμού αρχείων από τον 4shared λογαριασμό σας μέσω της εφαρμογής.

Αν θελετε να δειτε τις πραγματικα μεγαλες δυνατοτητες που προσφερει το 4shared δεν εχετε παρα να το κατεβασετε απο το google play https://play.google.com/forshared

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου