Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Θεμα : Πολλες ιδιες εφαρμογες , πως να διαλεξω την καταλληλη ;

Στο google play και το iTunes , καθως και το store της microsoft , υπαρχουν πολλες εφαρμογες που σχεδον χανεσαι !
Πολλες απο αυτες τις εφαρμογες κανουν την ιδια η σχεδον παρομοια δουλεια .
Εμεις θα δουμε τι κανουμε σε περιπτωση που πρεπει να διαλεξουμε αναμεσα σε παρομοιες εφαρμογες , ποια θα κανει την δουλεια μας καλυτερα απο τις αλλες!

  • Αρχικα θα πρεπει να ξερουμε τι ακριβως θελουμε απο την εφαρμογη που ζηταμε . Ας πουμε , αν θελουμε ενα παιχνιδι με αυτοκινητα , θα μειωσουμε τις επιλογες μας και θα ψαξουμε συγκεκριμενη κατηγορια .
  • Οταν βρουμε παρομοια παιχνιδια , θα αρχισουμε να εξεταζουμε διαφορες παραμετρους οπως η γνωμη του κοινου που εχει κατεβασει και εχει παιξει το παιχνιδι . Αν ενα παιχνιδι εχει χαμηλη βαθμολογια , ισως να σημαινει οτι δεν αφησε ευχαριστημενους οσους δοκιμασαν να το παιξουν .
  • Εκει πρεπει να εξετασουμε ποσοι εχουν κατεβασει την εφαρμογη για να δουμε την δημοτικοτητα της . Ασφαλως αν μια εφαρμογη η ενα παιχνιδι , εχει πολλες ληψεις , δειχνει ενα ενδιαφερον και μια ταση των χρηστων για αυτην !
  • Ενα σημαντικο πραγμα που θα μας δειξει την συμπεριφορα της εφαρμογης , ειναι η κριτικη των χρηστων . Αν διαβασουμε πολλες αρνητικες κριτικες , ισως δεν ειναι αυτο που ψαχνουμε κι εμεις . Αντιθετα αν θετικες κριτικες περιγραφουν την εφαρμογη και την λειτουργικοτητα της , εχουμε εναν λογο παραπανω να την ελεγξουμε περαιτερω .
  • Και αφου εχουμε ελεγξει τις παραπανω πληροφοριες ειμαστε ετοιμοι να περασουμε στον προσωπικο μας ελεγχο της εφαρμογης . Αυτο σημαινει οτι αναμεσα απο πολλες παρομοιες εφαρμογες εχουμε κατασταλαξει σε καποιες που κανουν αυτο που θελουμε και υποσχονται .
  • Κατεβαζουμε την εφαρμογη και βλεπουμε αν ισχυουν τα παραπανω . Αν ειναι παιχνιδι , διαπιστωνουμε την λειτουργικοτητα του , πως ειναι στα χερια μας καθως και αν εχει τα γραφικα που περιμεναμε. Σε περιπτωση που δεν μεινουμε ευχαριστημενοι , περναμε στην επομενη παρομοια εφαρμογη που εχουμε επιλεξει . Σιγουρα αναμεσα σε τοσες πολλες επιλογες , καποια θα κανει αυτο που επιθυμουμε . Απλα να εχουμε στο μυαλο μας παντα να διαγραφουμε εφαρμογες που δεν χρειαζομαστε για να εξοικονομουμε χωρο για την συσκευη μας .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου