Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

Πως θα καταλαβουμε αν ενα προφιλ στο facebook ειναι ψευτικο

Για να καταλαβουμε αν ενα προφιλ στο facebook ειναι ψευτικο , δεν εχουμε παρα να κοιταξουμε καποια στοιχεια ωστε να το εξακριβωσουμε .

  1. Φωτογραφια προφιλ : Πρωτα πρωτα θα ελεγξουμε την φωτογραφια προφιλ του ατομου με το υποψηφιο ψευτικο προφιλ . Συνηθως , ενα ατομο με ψευτικο προφιλ εχει τοποθετησει φωτογραφια προφιλ ενα διασημο προσωπο η ακομη και μια πολυ ομορφη γυναικα . Επισης θα δουμε και ολες τις φωτογραφιες προφιλ του για να διαπιστωσουμε αν ειναι το ιδιο προσωπο
  2. Δημιουργια ημερομηνιας προφιλ : Ενα επομενο βημα ειναι να δουμε την ημερομηνια της δημιουργιας του προφιλ ! Αν το προφιλ δημιουργηθηκε προσφατα , θα πρεπει να μας κινησει υποψιες ως προς την αυθεντικοτητα του .
  3. Ποσα ατομα εχει φιλους αυτο το προφιλ : Ενα ψευτικο προφιλ εχει συνηθως πολλους φιλους που εχουν γινει προσφατα ενω και το φυλο παιζει μεγαλο ρολο . Αν για παραδειγμα ειναι γυναικα που υποψιαζομαστε οτι εχει ψευτικο προφιλ , θα εχει πολλους φιλους αντρες , οπως και το αντιστροφο .
  4. Ενεργειες στο Facebook : Ενα προφιλ στο facebook συνηθισμενο , μιλαει με ενημερωσεις για την ζωη του , τις ενεργειες του , απανταει σε ερωτησεις και σχολιαζει . Ενα ψευτικο προφιλ δεν κανει τιποτα απο τα παραπανω , παρα μονο ενημερωνει την εικονα προφιλ του και στελνει σελιδες να πατησετε like .
Αν παρατηρησετε σημαδια απο τα παραπανω , η ολα μαζι , να ξερετε οτι εχετε να αντιμετωπισετε ενα ψευτικο προφιλ και δεν υπαρχει λογος να γινετε φιλοι η να ακολουθησετε τις ενημερωσεις του .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου