Σάββατο 7 Μαΐου 2016

3 ευκολοι τροποι για να κανουμε τον google chrome πιο γρηγορο

Ολο και περισσοτεροι ανθρωποι χρησιμοποιουν τον chrome σαν βασικο προγραμμα περιηγησης και εμεις θα σας δειξουμε τρια τεχνασματα που μπορουμε να κανουμε για να επιτυχουμε καλυτερη και πιο γρηγορη αποδοση .

  1. Απενεργοποιουμε τα προσθετα που δεν χρειαζομαστε : Πως θα το κανουμε αυτο ; Μπαινουμε στην πιο κατω διευθυνση chrome://plugins/ και απενεργοποιουμε τα προσθετα που δεν χρειαζομαστε . Οσα δεν ειμαστε σιγουροι , καλυτερα να μην τα πειραξουμε .
  2. Καταργουμε τις επεκτασεις : Μπαινουμε στην διευθυνση chrome://extensions/ και καταργουμε οσες επεκτασεις δεν μας ειναι απαραιτητες και δεν χρειαζομαστε . Αν ειναι δυνατον , οσο περισσοτερες δεν μας ειναι απολυτως απαραιτητες . Θα δουμε πραγματικη διαφορα στην ταχυτητα του υπολογιστη μας .
  3. Εκκαθαριση δεδομενων ιστορικου περιηγησης : Για να το επιτυχουμε αυτο θα παμε στις τρεις παυλες πανω δεξια στον chrome και επιλεγουμε  More tools > Clear browsing data . Στο παραθυρο που θα ανοιξει επιλεγουμε την χρονικη διαρκεια που θελουμε να καθαρισουμε τα δεδομενα στο προγραμμα περιηγησης και ειμαστε ετοιμοι.
Αν τα κανουμε ολα αυτα , θα δουμε διαφορα στην ταχυτητα του chrome κατα την χρηση του .

1 σχόλιο: