Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

Εχω πατησει καταλαθος στο τηλεφωνο μου την επιλογη "ΠΑΝΤΑ" (να μπαινει με αυτη την εφαρμογη) και δεν ξερω πως αλλαζει


Πολλες φορες μια απερισκεπτη κινηση μπορει να μας βαλει σε μπελαδες και να μπλοκαρουμε .
Το Android τηλεφωνο μας για παραδειγμα , οταν εχουμε παρομοιες εφαρμογες εγκατεστημενες στην συσκευη μας , μας ρωταει ποια θελουμε να επιλεξουμε καθως και αν αυτο θα γινεται παντα και αν αυτο θα γινεται μονο μια φορα .
Ας πουμε αν εχουμε εγκατεστημενο το chrome και καποιον αλλο browser , μας ρωταει και εμεις επιλεγουμε καθε φορα με ποιον θα μπουμε .
Αντιστοιχα αν εχουμε εγκατεστημενο το viber και το skype και θελουμε να κανουμε μια κληση , μας ρωταει ποια εφαρμογη θα χρησιμοποιησουμε .
Αν με καποιο τροπο επιλεξουμε μια εφαρμογη για την συγκεκριμενη περισταση και πατησουμε το ¨ΠΑΝΤΑ¨ και οχι το "ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ" , τοτε καθε φορα που θα κανουμε την συγεκριμενη ενεργεια , αυτοματα η συσκευη μας θα μπαινει με την αντιστοιχη εφαρμογη , χωρις να μας ρωταει και χωρις να εχουμε την δυνατοτητα να επιλεξουμε .
Για να το δουμε με παραδειγμα , ας πουμε οτι εχουμε το viber και το skype εγκατεστημενο στο τηλεφωνο μας . Βρισκουμε ενα τηλεφωνο και θελουμε να το καλεσουμε .
Αν την ωρα που μας ρωταει με ποια εφαρμογη θα το καλεσουμε , επιλεξουμε viber και πατησουμε το ¨ΠΑΝΤΑ¨ , τοτε καθε φορα που θα κοιταμε να καλεσουμε εναν αριθμο , θα μας ανοιγει το viber .
Τι θα κανουμε για να αντιστρεψουμε αυτη την κατασταση ; Ειναι πολυ απλο : Θα παμε στις ρυθμισεις της συσκευης , στις εφαρμογες , θα βρουμε την εφαρμογη που εχουμε επιλεξει ¨ΠΑΝΤΑ¨ (στην προκειμενη περιπτωση το viber)
και θα επιλεξουμε το "εκκαθαριση προεπιλογων" οπως βλεπουμε και στην εικονα
Απο κει και περα , εχουμε διορθωσει το λαθος μας και εχουμε επιστρεψεισ το σημειο που θελαμμε ευκολα και απλα .
Αυτο θα μπορουμε να το κανουμε με καθε εφαρμογη που εχουμε επιλεξει ως προεπιλογη αλλα θελουμε να το αλλαξουμε .




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου