Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

Το Agar.io ειναι το παιχνιδι κολλημα για υπολογιστη , Android και IOS συσκευες

Ειναι μερικα παιχνιδια που κολλας μαζι τους χωρις να εχουν τα κορυφαια γραφικα και χωρις να χρειαζεται να ακονιζεις το μυαλο σου για να παιξεις . Μπορουν με την απλοτητα τους να σε κανουν να περνας ωρες μπροστα απο τη συσκευη σου η τον υπολογιστη σου .
Ενα απο αυτα ειναι το Agar.io , ενα παιχνιδι που λειτουργει και σε web εκδοση αλλα και σε Android και IOS συσκευες .
Ο τροπος λειτουργιας του ειναι αρκετα απλος αλλα πολυ διασκεδαστικος και θα το διαπιστωσουμε παιζοντας . Ειμαστε μια μπαλιτσα θα λεγαμε , η οποια θα πρεπει να "τρωει" αλλες μπαλιτσες για να μεγαλωσει..Προσοχη ομως γιατι οι μεγαλυτερες θα κοιταξουν να μας "φανε" γι αυτο θα πρεπει να προσεχουμε τον τροπο που κινουμαστε για να "φαμε" και να μεγαλωσουμε αλλα και να μην μπορεσουν οι αλλοι να μας "φανε"
Ξεκινωντας δινουμε ενα ονομα στην μπαλα μας και αρχιζουμε να "τρωμε" μικροτερες μπαλιτσες . Αλλες μπαλες , κινουνται προς το μερος μας σε μια προσπαθεια να μας φανε για να μεγαλωσουν ακομη περισσοτερο.
Ουσιαστικα μιλαμε για ενα παιχνιδι που βασιζεται στη νοοτροπια οτι το μεγαλο ψαρι τρωει το μικρο.
Και επειδη το παιχνιδι ειναι online και εχουμε να κανουμε με αλλους παιχτες απο ολοκληρο τον κοσμο , ο ανταγωνισμος και η προσπαθεια για επιβιωση ειναι πολυ μεγαλος .
Θα βρουμε το Agar.io για τον υπολογιστη μας στο http://agar.io/
Για την Android συσκευη μας στο https://play.google.com/store/apps/Agar.io
Και για συσκευες με λογισμικο IOS στο https://itunes.apple.com/app/agar.io

Προσοχη : το παιχνιδι παιζεται online εναντιον αλλων παιχτων!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου