Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2016

Τα 10 δημοφιλεστερα αρθρα για τη χρονια που περασε !

Αφου ευχηθουμε σε ολους καλη χρονια με υγεια , αγαπη , ευτυχια και ελπιδα , θα σας παρουσιασουμε τα 10 κορυφαια αρθρα του blog μας για τη χρονια που περασε!

1. Ενα καλωσορισμα ! Φλεβαρης μηνας ητανε που πηραμε την πρωτοβουλια και ανοιξαμε για πρωτη φορα θεμα σε αυτο εδω το blog ! Διαβαστε τι γραψαμε για πρωτη φορα : Σας καλωσοριζω σε μια καινουρια προσπαθεια που δεν εχει στοχο να συγκεντρωσει πολυ κοσμο ουτε να καυχιεται για επιτυχιες και να στενοχωριεται για τυχον αποτυχιες . Σκοπος του συγκεκριμενου blog ειναι να βοηθησει οσο μπορει και οποιον δεν εχει τη δυνατοτητα να πληρωσει για κατι απλο που μπορει να διορθωθει με τη βοηθεια μου μα πανω απολα με τη βοηθεια ολων μας!

2. Καντε το chrome και το mozilla να ανοιγουν αστραπιαια ! Επειδη το chrome και το mozilla ειναι βαρια προγραμματα , ειδικα για υπολογιστες με λιγη μνημη , με συνεπεια να αργουν χαρακτηριστικα να ανοιξουν , θα κανουμε ενα κολπακι ωστε να επιταχυνουμε το ανοιγμα τους .

3. Τα θετικα και τα αρνητικα που ειδαμε στα καινουρια windows 10 !

4. PixWords σημαινει σταυρολεξο και Scrabble μαζι , σε ενα παιχνιδι κολλημα ! Υπαρχουν καποια απλα παιχνιδια , τα οποια σε κανουν να κολλας μαζι τους απο την αρχη και να θες να περνας ωρες με τη συσκευη σου βγαζοντας ενα επιπεδο ,κι αλλο επιπεδο , κι αλλο ενα ,κι αλλο ενα και και και ....

5. Κατεβαζουμε φωτογραφίες και βίντεο από το Instagram σε android κινητα !

6. YAC : Το καλυτερο προγραμμα καθαρισμου του pc μας ειναι δωρεαν!

7. Φθηνα ταμπλετ με σπασμενη οθονη . Αξιζει να τα φτιαξουμε ;

8. Πως ελέγχουμε ποιος "κλεβει" το wifi απο το router μας !

9. ellinikahoaxes.gr : Η μεγαλη προσπαθεια για καταρριψη αναληθων δημοσιευματων που κατακλυζουν το ιντερνετ !

10. Τα τρια καλυτερα site γνωριμιων Σημερα θα σας παραθεσουμε , κατά τη γνωμη μας παντα , τα τρια καλυτερα site γνωριμιων .

Bonus 1 : Popcorn Time : οτι καλυτερο για online ταινιες !

Bonus 2 : Ενα κολπο για να κανουμε πιο γρηγορο το android κινητο μας . Ενα κολπακι θα μοιραστουμε μαζι σας σημερα , το οποιο θα κανει το smartphone μας να τρεχει πιο γρηγορα .

Και μην ξεχνατε , πατωντας πανω στον καθε συνδεσμο , μεταφερεστε στο αντιστοιχο θεμα !

ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΥΤΟΥ ΕΔΩ ΤΟΥ BLOG : ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου