Τρίτη 26 Απριλίου 2016

Σας προτεινουμε τις καλυτερες δωρεαν εφαρμογες καμερας για την android συσκευη σας

Επειδη καποιες στιγμες εχουμε αναγκη να τις αποτυπωσουμε σε μια φωτογραφια και επειδη τα κινητα γινονται ολο και καλυτερα σε αυτον τον τομεα , γιατι να μην εχουμε και το καταλληλο εργαλειο να το κανουμε ; Και πιο ειναι αυτο ; Μα φυσικα η εφαρμογη που θα χρησιμοποιησουμε για να τραβηξουμε την φωτογραφια μας !
Πολλοι απο μας χρησιμοποιουμε την εργοστασιακη εφαρμογη της συσκευης μας για να βγαζουμε φωτογραφιες ενω υπαρχουν τοσες αλλες αξιολογες εφαρμογες , καθε μια με τα θετικα και τα αρνητικα της !
Εμεις θα δουμε σημερα καποιες απο αυτες , οι οποιες ειναι δωρεαν αλλα προσφερουν κατι παραπανω οταν θελουμε να βγαλουμε μια φωτογραφια !

  • Open Camera :
    Ειναι μια ελαφρια εφαρμογη που παρεχει σχεδον ολα τα χαρακτηριστικα που εχουν ακομα και εφαρμογες που κοστιζουν . Οι φωτογραφιες μας ειναι καθαρες και ευκρινεις και θα μας ικανοποιησει αρκετα . Θα βρειτε την εφαρμογη στο https://play.google.com/store/apps/details?id=net.sourceforge.opencamera
  • Camera360 - Funny Stickers :
    Μια αρκετα δημοφιλη εφαρμογη στο google play αφου χρησιμοποιει φιλτρα πριν την ληψη μιας φωτογραφιας χωρς να χρειαστει να προσθεσετε αργοτερα . Ευκολη στη χρηση , με αστεια αυτοκολλητα που προσθετουμε στην φωτογραφια και πανω απο 100 φιλτρα για να διαλεξουμε οποιο θεωρομε καλυτερο .
    Αν θελετε να δοκιμαστε την εφαρμογη θα την βρειτε στο https://play.google.com/store/search?q=a%20better%20camera&c=apps
  • VSCO Camera :
    Ομορφες , σχεδον εντυπωσιακες εικονες σε ενα περιβαλλον λιγο δυσκολο αλλα που γρηγορα προσαρμοζεσαι και το αποτελεσμα σε ανταμοιβει ! Θα βρουμε την εφαρμογη στο google play στον συνδεσμο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vsco.cam
Οι προτασεις μας ειναι προσωπικες και εχουν να κανουν με την εμπειρια μας απο την χρηση των πιο πανω εφαρμογων που μας εχουν αφησει απολυτα ευχαριστημενους .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου