Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

Τρεις εφαρμογες που εχουμε σχεδον ολοι στο Android smarthone μας αλλα στην ουσια μονο κακο κανουν !

Υπαρχουν καποιες εφαρμογες για την android συσκευη μας που ειναι τοσο διαδεδομενες ωστε θα μας φαινονταν αδιανοητο να μην τις εχουμε εγκαταστησει !
Οι εφαρμογες για τις οποιες θα μιλησουμε σημερα , οχι μονο πιανουν αρκετα μεγαλο χωρο αποθηκευσης στην συσκευη μας αλλα επηρεαζουν την αποδοση και την διαρκεια ζωης της μπαταριας μας !
Ισως να σας κανει εντυπωση για τις εφαρμογες που θα μιλησουμε αλλα θα προσπαθησουμε να σας αναλυσουμε γιατι επηρεαζουν αρνητικα την συσκευη μας .

  1. Facebook : Οπως καλα καταλαβατε , η εφαρμογη του Facebook για android καταναλωνει απιστευτα πολυ μπαταρια . Μπορει να μας φαινεται ευκολο και χρησιμο ολο αυτο που συμβαινει με τις ειδοποιησεις και την συνεχη επαφη με τους φιλους μας αλλα το κοστος σε μπαταρια ειναι τεραστιο ! Ως εναλλακτικη λυση θα μπορουσαμε απλα να δημιουργησουμε μια συντομευση του Facebook απο το browser που χρησιμοποιουμε στην συσκευη μας και να εχουμε προσβαση συνεχεια και απλα χωρις να καταναλωνουμε μπαταρια που χρειαζεται η εφαρμογη ! Για να δημιουργησετε την συντομευση , αν χρησιμοποιειτε google chrome για android δεν εχετε παρα , οταν ειστε συνδεδεμενοι στο facebook απο το chrome , να πατησετε στις τρεις τελειες πανω δεξια στον browser και να επιλεξετε "προσθηκη στην αρχικη οθονη" . Πανω κατω το ιδιο κανουμε και στους αλλους browsers αναλογα ποιον χρησιμοποιουμε .
  2. Clean Master η οποιαδηποτε εφαρμογη καθαρισμου : Μπορει να σας φαινεται παραξενο αλλα δεν χρειαζομαστε καμια εφαρμογη καθαρισμου στο κινητο μας οσο καθαρισμο και να υποσχεται η εφαρμογη . Η εφαρμογη Clean Master και παρομοιες εφαρμογες καθαρισμου , απαιτουν πολυ ενεργεια της μπαταριας της συσκευης μας ενω μας βομβαρδιζουν με πολλες διαφημισεις συνεχως . Για το καλο μας και το καλο της συσκευης μας , θα ηταν προτιμοτερο να μην εχουμε καμια εφαρμογη καθαρισμου στην συσκευη μας . Εναλλακτικα , μπορουμε να καθαριζουμε μονοι μας τα περιττα αρχεια στην συσκευη μας , πηγαινοντας "ρυθμισεις" , "αποθηκευτικος χωρος" και "δεδομενα προσωρινης μνημης" .Διαγραφουμε την προσωρινη μνημη και δεν εχουμε αναγκη κανενα εργαλειο καθαρισμου .
  3. Εφαρμογες Antivirus : Η συσκευη μας android καθως και το play store ειναι ετσι σχεδιασμενα ωστε να κανουν καλυτερα τη δουλεια τους ακομη και απο το κορυφαιο antivirus! Ακομη και για προστασια απο κλοπη , η διαχειριση συσκευης android κανει πολυ  καλα την δουλεια της λειτουργωντας με ασφαλεια . Ο μονος λογος που θα χρειαζομασταν μια Antivirus εφαρμογη , θα ηταν αν κανουμε συχνα εγκατασταση APK απο αγνωστες πηγες , εκτος play store και σε καμια αλλη περιπτωση . 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου