Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Εχετε Windows 10 : Δοκιμαστε την εφαρμογη facebook της microsoft ειδικα για windows 10

Οσοι εχετε τα wondows 10 εγκατεστημενα στον υπολογιστη σας και ανοιξατε σημερα το facebook στο mozilla η σε αλλον browser , εχετε λαβει μια ειδοποιηση για να εγκαταστησετε την εκδοση του facebook απο το store της microsoft στον υπολογιστη σας χωρις να χρειαζεται να μπαινετε σε browser για να ανοιξετε το facebook .
Εμεις το εγκαταστησαμε στον υπολογιστη μας και σας το παρουσιαζουμε!
Αρχικα αφου παμε στο store της microsoft και κανουμε εγκατασταση , οταν ολοκληρωθει ανοιγει ενα παραθυρακι οπου πρεπει να τοποθετησουμε τα στοιχεια εισοδου μας στο facebook

Αφου συνδεθηκαμε λοιπον και μας καλοσωριζει σαν εναν απο τους πρωτους που χρησιμοποιουν την καινουρια εφαρμογη ,

διαπιστωνουμε οτι προκειται για ενα ομορφο περιβαλλον ενω και η ταχυτητα εκτελεσης των εντολων ειναι αρκετα γρηγορη .
Σε γενικες γραμμες μας φανηκε οτι μπορουμε να κανουμε την δουλεια μας ευκολα και ευχαριστα χωρις να χρειαζεται να μπαινουμε σε browser .
Ενα μεγαλο αρνητικο που ειδαμε ειναι οτι για να συνομιλησεις με καποιον με μηνυματα , θα μας οδηγησει σε μια καινουρια καρτελα στον browser που χρησιμοποιουμε και οχι απευθειας εκει .
Το facebook για windows 10 ειναι σε beta εκδοση και θα χρειαστει πολλες βελτιωσεις ωστε να φτασει στο επιθυμητο επιπεδο . Επισης πολλοι χρηστες παραπονεθηκαν οτι δεν ανοιγει καθολου η εφαρμογη , κατι που πρεπει να εξετασουν οι σχεδιαστες!

Αν δεν σας εχεις ερθει ειδοποιηση αλλα θελετε να εγκαταστησετε και να εξερευνησετε το νεο facebook για windows 10 , θα το βρειτε στο store της microsoft στις κορυφαιες δωρεαν εφαρμογες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου