Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

ellinikahoaxes.gr : Η μεγαλη προσπαθεια για καταρριψη αναληθων δημοσιευματων που κατακλυζουν το ιντερνετ !

Το http://ellinikahoaxes.gr/ ειναι μια συντονισμενη προσπαθεια απο ανθρωπους που θελουν να μας πληροφορησουν πως οσα διαβαζουμε δεν ειναι παντα αληθεια !
Ειναι ανθρωποι που ασχολουνται με την καταρριψη ψευδων ειδησεων , μυθων , πλαστων βιντεο και hoaxes .
Οσοι ασχολουνται με τα κοινωνικα δικτυα και ειδικοτερα με το facebook , εχουν δει κατα καιρους καποια αρθρα που μας φαινονται απιστευτα και μαλιστα μας κινουν το ενδιαφερον να μπουμε να τα διαβασουμε και το σημαντικοτερο να τα προωθησουμε σε αλλους ανθρωπους ! Αυτα τα αρθρα σε μεγαλο ποσοστο ειναι αναληθη και τα παιδια του http://ellinikahoaxes.gr/ προσπαθουν μεσα απο τεκμηριωμενα αρθρα και αναλυσεις με ειδικους να μας δειξουν τι πραγματικα συμβαινει!
Μπειτε στη σελιδα τους , διαβαστε τα αρθρα τους και θα διαπιστωσετε πως τιποτα δεν ειναι οπως μας παρουσιαζεται!
Χαρακτηριστικα αναφερουμε το παραδειγμα με την "θαμμενη μηχανη απο θανατο του γιου του" που κανει θραυση στο facebook αυτο το διαστημα ! η ΕΙΔΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 2011 και μαλιστα κατα πασα πιθανοτητα στην Ισπανια χωρις καν θανατο ανθρωπου! Διαβαστε περισσοτερα στο http://ellinikahoaxes.gr//εσύ-μου-έθαψες-το-γιο-εγώ-θα-θάψω-εσένα και βγαλτε τα συμπερασματα σας .
Εχουν καταρρριψει πολλους μυθους τεκμηριωμενα και αξιοπιστα ενω παρουσιαζουν σε αρθρα τι να προσεχουμε και τι να πιστευουμε στη καθημερινη μας επαφη με ειδησεις στο ιντερνετ .
Καλο ειναι να μην πιστευουμε τα παντα στον "διαφορετικο" κοσμο που λεγεται ιντερνετ και κυριως να μην αναδημοσιευουμε ειδησεις που δεν ειμαστε σιγουροι για την αξιοπιστια τους . Γιατι ετσι "ζουν" και "τρεφονται" οι ψευδεις ειδησεις , μεσα απο τις κοινοποιησεις τις δικες μας .

2 σχόλια: