Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

e-bloko σημαινει ποιοτικα , φτηνα και Ελληνικα προιοντα κατευθειαν απο τον παραγωγο !

Σε αυτο το blog , προσπαθησαμε μεχρι σημερα να σας παρουσιασουμε προγραμματα και λυσεις , τα  οποια δεν θα χρειαζοταν να δωσετε χρηματα επειδη ειμαστε της αποψης πως και τα δωρεαν προγραμματα κανουν εξισου καλα τη δουλεια τους .
Επισης ποτε δεν παρουσιασαμε κατι το οποιο θα απαιτουσε χρηματα . Αυτο θα το κανουμε σε εξαιρετικες περιπτωσεις και μια απο αυτες ειναι το http://www.ebloko.gr/ και ο λογος ειναι πως θελουμε να κερδιζουμε απο τις αγορες μας !
Το e-bloko ειναι ενα ηλεκτρονικο καταστημα , μια ηλεκτρονικη αγορα , οπως αναφερεται και στο site , το οποιο δινει τη δυνατοτητα στον καταναλωτη να προμηθευτει προιοντα Ελληνων παραγωγων και κατασκευαστων , σε τιμες παραγωγου!
Μαλιστα μπορεις να τα αγορασεις απευθειας απο τα καταστηματα η ακομα καλυτερα , να τα παραλαβεις στην πορτα σου με ελαχιστα η και καθολου εξοδα αποστολης !
Το e-bloko ειναι τοσο καλοστημενο site , που δεν θα δυσκολευτει καθολου ακομα και ο πιο αρχαριος χρηστης να βρει και να παραγγειλει αυτο που θελει!
Στα πολυ θετικα του ο σεβασμος οχι μονο στον καταναλωτη αλλα και στον παραγωγο , τον οποιο βοηθαει να προωθησει και να προβαλλει τα προιοντα του εντελως ΔΩΡΕΑΝ !
Γιατι λοιπον να αγοραζεις προιοντα αμφιβολου ποιοτητας , οταν μπορεις να βρεις και να αγορασεις ΦΤΗΝΑ , ΠΟΙΟΤΙΚΑ και ΕΛΛΗΝΙΚΑ προιοντα , γνωριζοντας επακριβως απο ποιον παραγωγο προερχονται αλλα και σε ποια περιοχη και ποια εδαφη καλλιεργηθηκαν!
Οσο για τις τιμες , ειναι ΙΔΙΕΣ και σε πολλες περιπτωσεις ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ απο τιμες ξενων προιοντων των οποιων η ποιοτητα ειναι τουλαχιστον αμφιβολη!

Μπορουμε λοιπον να αγορασουμε κατευθειαν τα προιοντα μας απο τα καταστηματα

ΑΘΗΝΑ 
Κηφισου 18 Αγ.Ιωαννης Ρεντης
Τ.Κ 18233
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
11.00 - 20.00 ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
10.00 - 16.00 ΣΑΒΒΑΤΟ
ΤΗΛ 210 4819880

Ευριπιδου 46 Αθηνα 
Τ.Κ 10552
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
ΔΕΥΤΕΡΑ - ΣΑΒΒΑΤΟ 08.00 - 17.00

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Νεα περιφερειακη οδος και παροδος Σοφοκλη Βενιζελου
Τ.Κ 54628
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
11.00 - 20.00 ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
10.00 - 16.00 ΣΑΒΒΑΤΟ
ΤΗΛ 2310 755511

Ασκληπιου 29 -31 Αγορα Καπανι Θεσσαλονικη
Τ.Κ 54624
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ 
ΔΕΥΤΕΡΑ - ΣΑΒΒΑΤΟ 08.00 - 17.00
ΤΗΛ 2310 242272

Και ακομα καλυτερα , μπορουμε να τα παραγγειλουμε απο το http://www.ebloko.gr/ και να ερθουν απευθειας στην πορτα μας με "Γενικη ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ" με ελαχιστα μεταφορικα .
Και  για να πειστειτε ακομα περισσοτερο , σας παρουσιαζουμε τις τιμες για αποστολη στο χωρο σας , οπως παρουσιαζονται στη σελιδα της εταιρειας και ειναι ΤΕΛΙΚΕΣ , σε περιπτωση που φοβαστε για υπερογκα εξοδα αποστολης!
Εχουμε και λεμε λοιπον , για παραγγελιες ανω των 25 ευρω και μεχρι 20 κιλα βαρος , ΔΕΝ υπαρχουν εξοδα αποστολης ! Απο κει και περα τα εξοδα αποστολης ειναι 5.50 ευρω για καθε 15 κιλα . Δηλαδη αν η παραγγελια μας ειναι μεχρι 35 κιλα , θα πληρωσουμε αντικαταβολη 5.50 ευρω . Αν ειναι μεχρι 50 κιλα θα πληρωσουμε 11 ευρω και ουτω καθεξης
Να σημειωσουμε πως το καταστημα της Ευριπιδου εχει δωρεαν εξοδα αποστολης απο τα 15 ευρω και πανω και μεχρι 20 κιλα βαρος .

Προσοχη , ΔΕΝ αποστελλονται με αντικαταβολη , εμφιαλωμενα νερα , ειδη σε συσκευασιες μεγαλυτερες των 5 κιλων καθως και ειδη ψυγειου και καταψυξης .
Μπορουν ομως να αγοραστουν κανονικα απο τα καταστηματα!

Το e-bloko λοιπον εχει ολα τα φοντα και τα εφοδια να γινει μερος της καθημερινοτητας μας , προσφεροντας μας Ελληνικα , φτηνα , ποιοτικα προιοντα !
Και οπως αναφερει και η σελιδα τους στο ιντερνετ , "ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ" !


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου