Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

Πως να απαλλαγουμε απο τον ιο ( ΠΟΡΝΟ ΒΙΝΤΕΟ ) στο facebook !

Ειχαμε δει σε παλιοτερη αναρτηση πως θα απαλλαγουμε απο εναν ιο στο facebook , ο οποιος εμφανιζοταν με τη μορφη πορνογραφικου υλικου , συγκεκριμενα φωτογραφιας και αν και μεις μπαιναμε , μολυνομασταν . Ειχαμε εξηγησει και το τι πρεπει να κανουμε αλλα και τον τροπο που παρουσιαζοταν και αν θελετε μπορειτε να ριξετε μια ματια εδω http://palairostech.blogspot.gr/2015/02/facebook.html .

Τωρα ενας ακομη επικινδυνος ιος ,που εμφανιζεται με την μορφη πορνογραφικου βιντεο και μπορει να προσθεσει με τη μορφη tag μεχρι 20 χρηστες εχει κανει την εμφανιση του και μαλιστα ειναι αρκετα απειλητικος μιας και οπως αναφερει η διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος , μπορει να υποκλεψει τις κινησεις μας σε πληκτρολογιο και ποντικι και να εχει προσβαση σε ολες τις οικονομικες μας συναλλαγες καθως και σε κωδικους προσβασης . Τον ιο τον κολλας ΑΝ εχεις μπει στη σελιδα πορνογρφικου υλικου και καθως βλεπεις , σταματαει και σου λεει να κανεις αναβαθμιση το adobe flash player . Αν πατησεις εκει , τοτε εχεις εγκαταστησει και τον ιο στον υπολογιστη σου .
Οσοι δεν εχουν μολυνθει , καλο θα ειναι να μην ανοιξουν για κανεναν λογο ενα τετοιο αρχειο και επισης να αναθεωρησουν ποιος μπορει να τους προσθεσει με ετικετα .
Οσοι εχουν εμφανιστει με tag , καλο θε ειναι να κανουν αφαιρεση ετικετας και να αλλαξουν τον κωδικο τους στο facebook με εναν ακομη ισχυροτερο .
Τελος οσοι εχουν μολυνθει με τον συγκεκριμενο ιο , καλο θα ειναι να κανουν ολα τα παραπανω καθως επισης να κατεβασουν το SpyHunter το οποιο ειναι μια μηχανη σαρρωσης που εντοπιζει και αφαιρει δυσκολα spyware και malware .Το SpyHunter μπορειτε να το βρειτε ΕΔΩ και να κανετε ενα πληρες σκαναρισμα στον υπολογιστη σας .
Ελεγχο με το SpyHunter μπορουμε να πραγματοποιησουμε ολοι στον υπολογιστη μας , ανεξαρτητως του ιου στο facebook μιας και ποτε δεν ξερεις τι κρυβεται μεσα στα αρχεια μας !
Eπισης ενα δημοφιλες και ελαφρυ προγραμμα για τη δουλεια μας ειναι το Μalwarebytes Anti malware το οποιο θα βρουμε ΕΔΩ .
Το συνιστουμε σε πιο αρχαριους χρηστες και για υπολογιστες με περιορισμενες δυνατοτητες μιας και το SpyHunter ειναι ιδιαιτερα βαρυ προγραμμα .Επισης , μια συμβουλη , οποιο προγραμμα εχουμε κανει εγκατασταση και δεν θα το χρειαστουμε συντομα , καλο ειναι να το καταργουμε απο τον υπολογιστη μας .
Yπαρχουν και αλλα αντιστοιχα προγραμματα και αν γνωριζετε καποιο και το εχετε δουλεψει , καντε το με εκεινο . Εμεις απλα προτεινουμε αυτο που θεωρουμε καλο και αξιοπιστο .
Αν με ολα αυτα δεν βρειτε τη λυση σας , υπαρχει το τηλεφωνο της διωξης οικονομικου εγκληματος στο 111 88 οπου μπορειτε να επικοινωνησετε για ολα τα αναλογα περιστατικα .
Αυτα και προσοχη σε οτι ανοιγουμε .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου