Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

Δανεισε τα ματια σου σε ανθρωπους με προβληματα ορασης και γινε εθελοντης με το Be My Eyes

Εδω στο palairostech μας αρεσουν οι εξυπνες εφαρμογες και ειδικα οι εφαρμογες που μπορουν να βοηθησουν τους συνανθρωπους μας κανοντας καλυτερη τη ζωη τους .
Το Be My Eyes ειναι μια τετοια εφαρμογη και ετσι θα την παρουσιασουμε .

Απευθυνεται σε ανθρωπους με σημαντικα προβληματα ορασης και ερχεται να τους βοηθησει σημαντικα , φερνοντας τους σε επαφη με αλλους ανθρωπους που βλεπουν κανονικα .
Ουσιαστικα εσυ που βλεπεις κανονικα , δανειζεις τα ματια σου σε ανθρωπους με προβληματα ορασης ωστε να πραγματοποιησουν μικρες και μεγαλες κινησεις και να λυσουν απλα η πολυσυνθετα προβληματα της καθημερινοτητας τους .
Αλλα ας δουμε πως λειτουργει ωστε να μην πλατειαζουμε .
Ο τυφλος ανοιγει την εφαρμογη στο κινητο του και ζηταει βοηθεια απο καποιον εθελοντη . Αυτο γινεται με τη μορφη βιντεοκλησης ωστε να τον καθοδηγησουμε στο προβλημα που αντιμετωπιζει .
Αν ο εθελοντης δεν απαντησει , τοτε η κληση περναει στον επομενο διαθεσιμο εθελοντη .
Μποερεις να δειξεις σε εναν τυφλο ενα χρωμα , μπορεις να του πεις ποιο κουμπι να πατησει στον υπολογιστη του , που ειναι κατι που ψαχνει , την ημερομηνια ληξης απο καποιο προιον και ακομα εκατομμυρια αλλα πραγματα , ιδιαιτερα χρησιμα για ανθρωπους με περιορισμενη οραση .
Πραγματικα απλο και χρησιμο .
Προς το παρον διατιθεται μονο σε IOS λογισμικο και θα το βρειτε στo iTunes ΕΔΩ και ευελπιστουμε συντομα να εμφανιστει στο android και το windows phone .
Δειτε και το ομορφο βιντεο της εφαρμογης http://www.bemyeyes.org/#

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου