Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

Ο πιο ευκολος τροπος για να κατεβαζουμε απο το Youtube ο,τι θελουμε !

Αν χρειαστηκε ποτε να κατεβασουμε απο το Youtube ειτε ενα βιντεο , ειτε ενα τραγουδι , ο καθενας εχει βρει τον δικο του τροπο να το κανει , μιας και υπαρχουν αρκετοι που κυκλοφορουν , ο καθενας με την αναλογη δυσκολια και το κατα ποσο μας βολευει .
Εμεις θα σας δειξουμε εναν αλλον τροπο , ο οποιος εχουμε την αισθηση οτι ειναι ο πιο ευκολος απο οσους εχουμε συναντησει μεχρι σημερα και ελπιζουμε να σας αρεσει .
Τι κανουμε λοιπον : 
Αρχικα ανοιγουμε το Youtube και επιλεγουμε το βιντεο η το τραγουδι που θελουμε να κατεβασουμε

Υστερα , παμε πανω στην μπαρα διευθυνσεων και μπροστα απο το Youtube γραφουμε ss και παταμε enter . Ετσι η μπαρα διευθυνσεων μετατρεπεται ετσι 

Αφου πατησουμε enter λοιπον , θα μεταφερθουμε στην πιο κατω σελιδα οπου απλα θα επιλεξουμε την μορφη που θελουμε να κατεβει το βιντεο η το τραγουδι
Επιλεγουμε την μρφη , παταμε download και ειμαστε ετοιμοι !
Πολυ ευκολος τροπος και ελπιζουμε να σας αρεσει .

ΥΓ : Το blog μας ουδεμια ευθυνη φερει για τα προγραμματα που παρουσιαζει και δεν ειναι υπευθυνο για το πως θα τα χρησιμοποιησετε . Εμεις προτεινουμε προγραμματα , κολπα και εφαρμογες που υπαρχουν ηδη στο διαδικτυο και δεν φερουμε καμια ευθυνη για τον τροπο που θα τα χρησιμοποιησει ο καθενας .

1 σχόλιο:

  1. Φίλε καλησπέρα! προσωπικά κατέβαζα με το freemake, αλλά δεν ήμουν και 100% ευχαριστημένος... Αυτό είναι ποιο εντάξει. Μπράβο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή