Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

cartoonland : Ενα site που θα αγαπησουν μικρο και μεγαλοι

Σκεφτειτε τις κορυφαιες animation ταινιες να μπορειτε να τις βλεπετε δωρεαν με ελληνικους υποτιτλους η μεταγλωτισμενες στη γλωσσα μας !
Σκεφτειτε τις ιδιες ταινιες να μπορειτε να τις κατεβασετε και να τις δειτε ολοι μαζι στο σαλονι του σπιτιου σας στην μεγαλη οθονη της τηλεορασης σας !
Σκεφτειτε επισης πως ολα ειναι κατηγοριοποιημενα για να βρισκεις ευκολα αυτο που ψαχνεις , ειτε ειναι κωμωδια , ειτε περιπετεια ειτε ρομαντικη , ειτε δρασης!
Τελος σκεφτειτε πως μπορειτε να επιλεξετε απο το 1931 εως σημερα την αγαπημενη σας animation ταινια!
Αυτα κανει το http://cartoonland.co/ , κατα την γνωμη μας το καλυτερο site του ειδους του .
Μπορουμε να δουμε την ταινια online , η να την κατεβασουμε ακομα και σε torrent , ωστε να την δουμε οποτε θελουμε εμεις .
Η σελίδα είναι ανοιχτή σε όλους, δε χρειάζεται να κάνετε εγγραφή, δεν υπάρχει κρυφό περιεχόμενο αλλά ούτε χρειάζεται να δώσετε οποιαδήποτε στοιχεία για να μπορέσετε να κατεβάσετε ή να δείτε online.
Όλες οι υπηρεσίες του cartoonland.co παρέχονται δωρεάν.
Η συντήρηση του cartoonland.co είναι δυνατή μέσα από τις διαφημίσεις που προβάλονται στις δικές του σελίδες και μόνο.
ΔΕΝ δίνεται προσωπικά στοιχεία πουθενά.
Το cartoonland.co δεν έχει διαφημίσεις με ακατάλληλο περιεχόμενο όπως και οι ταινίες είναι σε site που επίσης δεν προβάλλουν ακατάλληλο περιεχόμενο.


"Το blog μας σας ενημερωνει για σελιδες οπως αυτη αλλα ουδεμια ευθυνη εχει για την λειτουργια και το περιεχομενο τους" .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου