Σάββατο 8 Αυγούστου 2015

Αν δεν σας αρεσαν τα windows 10 και θελετε να γυρισετε στην προηγουμενη εκδοση που ειχατε , μπορειτε να το κανετε ευκολα !

Καποιοι ενθουσιαστηκαν με τα windows 10 , σε καποιους δεν τους εκανε ουτε κρυο , ουτε ζεστη , ενω καποιοι απογοητευτηκαν !
Αν ανηκετε στην τελευταια κατηγορια και αυτους που αναπολουν τα windows 7 η τα windows 8.1 (αναλογα την εκδοση που ειχατε πριν ) , μπορειτε απλα να επιστρεψετε ακριβως εκει που εισασταν πριν την αναβαθμιση , χωρις να χαθει κατι απο τα αρχεια σας . Δηλαδη υπαρχει λυση και ειναι αρκετα απλη !
Να τονισουμε σε αυτο το σημειο πως αυτο μπορουμε να το κανουμε οσοι εχουμε κανει αναβαθμιση ΜΟΝΟ απο προηγουμενη εκδοση των windows (7 και 8.1) . Το περιθωριο που εχουμε για να το κανουμε αυτο ειναι 1 μηνας απο τη στιγμη που καναμε την αναβαθμιση μας .
Τι κανουμε λοιπον : 

  • Παμε στην εναρξη και επιλεγουμε ρυθμισεις 
  • Επιλεγουμε "ενημερωση και ασφαλεια" 
  • Στα αριστερα μας , θα δουμε καποιες επιλογες και εμεις θα επιλεξουμε "αποκατασταση"
  • Θα μας οδηγησει στην επομενη σελιδα που αν επιλεξουμε "επιστροφη" στο προηγουμενο λειτουργικο μας , σε λιγη χρονικη διαρκεια ειμαστε ετοιμοι !
Συντομα θα ξεκινησει η επιστροφη στην προηγουμενη εκδοση των windows και οσοι εχουμε προβλημα με τα windows 10 , θα επιστρεψουμε σε προγενεστερη κατασταση !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου